Kábelrendszerezés mesterfokon

2019. március 24.
Marie Kondo azt tanította, hogy csak azt tartsuk meg, ami szikrázóan boldoggá tesz minket. Az otthonunkban tekergőző kábelek biztosan nem tartoznak ebbe a kategóriába, ám mégsem dobhatjuk ki őket. Nincs mese: rendszerezni kell!

Nem kell, hogy folyton polcok mögé dugdossuk a kábeleket, rengeteg módszer van, hogy szépen, rendezetten tartsuk a  fülhallgatókat, töltőket, így nem kell megőrülni, hogy megint összegabalyodnak.

Csomóra kötve
A fülhallgatók és rövidebb zsinórok esetén lehet igazán hasznos ez a kis szilikon kötöző. Elpusztíthatatlan és elnyűhetetlen. Lehet csavarni, masnira kötni, újra és újra használni, ráadásul vízálló is.

View this post on Instagram

Применение наших 3-дюймовых Gear Tie безгранично!👍 . Есть так много ситуаций, где они будут Вам полезены.🤔💡 . Полностью гибкий, разноцветный, прочный с мягкой прорезиненной оболочкой, хомут Gear Tie прекрасно подойдет для организации всего вокруг. Можно скрутить провода от компьютера,💻наушников или гарнитуры,📱закрыть с его помощью пакет с едой или чипсами,🥪подвязать слишком длинный стебель цветка,🌱и многое другое.👌 . Могут использоваться в пресной или соленой воде, устойчивы к ультрафиолетовому излучению, подходят для использования как в помещении, так и на открытом воздухе в любую погоду.👍 . . #niteizeua #niteizeukraine #niteizeукраина #smartlife #умныевещи #аксессуары #хомуты #крепежи #niteizeорганизация #niteizeкрепежи #niteizeхомуты #geartie #edcukraine #стяжки #фиксаторы #украина

A post shared by niteize.ua (@niteize.ua) on


Kábelállomás
Az íróasztalon használható legjobban, ahol a számítógéphez kapcsolódó mindenféle csatlakozót lehet szépen és rendezetten tartani ezzel és az ehhez hasonló mini állomásokkal. Nem hagyja szétcsúszni, összegabalyodni a különböző kábeleket akkor sem, ha nincsenek épp csatlakoztatva. Ráadásul szép is.
https://www.instagram.com/p/BgX7rlYlGPK/

Dobozba a töltőkkel
Tévékábeleknek, töltőknek ideális megoldás a szép, letisztult doboz. Szuperstílusos megoldás a káosz legyőzésére.

View this post on Instagram

Is one of your New Years Resolutions to keep your house or office space tidier & clutter-free? Then our @bosign_stockholm Hideaway Cable Organisers are perfect for you! ✔️🙌🏼 • The Bosign Cable Organisers are the smart & stylish way to hide all your cables and cords! Featuring a modern sleek design, these cable boxes will complement any interior and their compact size makes them ideal for use on your desk too! 👌🏼✨ • Available in 4 sizes and multiple colourways ✨ Plus we currently have 15% off ALL Bosign Hideaways in our January Sale 🎉 But hurry whilst stocks last! Tap to shop or browse the collection online 👉🏼 www.homearama.co.uk . . . . . . . . . . . . . #bosign #swedishdesign #scandinaviandesign #scandistyle #cleverdesign #innovativedesign #cableorganiser #cableboxorganizer #cablebox #declutter #organisation #organiseyourhome #tidyhome #officeaccessories #deskaccessories #newyearsresolution #designdaily #designlover #homewares #homeaccessories #homelover #homedecor #homestyle #homestyling #interiors #interiorlover #interiors4all #shopsmall #shopindependent #homearamauk

A post shared by homeArama Ltd (@homearamauk) on


Cuki kábelfaló
Ha eltüntetni nem lehet, díszítsük fel! A cukiságok rajongóinak találták ki a szilikonból készült figurákat, melyeket a töltőre lehet húzni. Védő funkciója is van, segít megelőzni a kábel megtörését, és amikor nem használjuk a telefontöltőt, feltekerhető és rögzíthető vele a zsinór, így megelőzhető a csomósodás.
https://www.instagram.com/p/BsK7QIeAELZ/

Hajformázó készlet tárolása
Hajlamos eluralkodni a káosz a fürdőszobában is. Itt főleg a hajszárító és a különböző hajformázó eszközök okozhatnak gondot. Egy ajtóra függeszthető tárolóval viszont rendezetten helyezhetjük el őket, így helyet spórolva a polcokon.


Autós rendszerezés
A cseppszerű mini kábeltartók a speciális ragasztóval akár az autók műszerfalára is rögzíthetők, így a járművünkben is úrrá lehetünk a kábelkáoszon.


Tasak a fülhallgatóknak
Ha a fülhallgatóinkat kis pattentolható tárolóban tartjuk, többé nem kell vesződni a bogozgatással. Rengeteg változatot találhatunk belőle, a bőrtől a műanyagig. Ennél csak az oldja meg hatékonyabban a problémát, ha vezeték nélküli fülhallgatót használunk.


Kompakt tok
Főleg utazáshoz lehet praktikus a különböző rekeszekkel, szíjakkal, pántokkal ellátott kis tok, amiben helye van a készülékeknek, a töltőknek és a zsinóroknak is. Ráadásul ennek is annyi szín- és formavariációja létezik, hogy biztosan találunk köztük nekünk tetszőt.
https://www.instagram.com/p/BUSZSjKl71q/

Forrás: Good Housekeeping