10 virágos húsvéti asztaldísz

2019. április 12.
Nem sok idő maradt már húsvétig, ideje kitalálni az idei dekorációt, ha eddig még nem tettük. A hímes tojásokból és színes virágokból csodás asztaldíszeket alkothatunk.

Már nyílik a tulipán, hortenzia és a bazsarózsa. Használjuk fel a tavaszi virágokat a húsvéti asztaldísz elkészítésére.

Tulipáncsokor

Köszöntsük a húsvétot rózsaszín és lila tulipáncsokorral. Fehér vázával kiegészítve szolid, mégis figyelemfelkeltő középpontja lesz az ünnepi asztalnak.

View this post on Instagram

Nothing says Spring like a beautiful bouquet of tulips! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ You can find more of this beautiful Easter table by the talented @twinkletwinklelittleparty on Andressa’s page! She is always sharing such precious party setups that you’re sure to find something that inspires you to celebrate! Go check out @twinkletwinklelittleparty and give their feed some love 💕⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📷: @twinkletwinklelittleparty ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #FollowFriday #EasterTable #PixelsAndPop ————————————————–⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

A post shared by Jenn | Party Blogger (@pixelsandpop) on

Friss virágkosár

Nemcsak a tojásokat, virágokat is tehetünk kosárba. Rendezzünk tele egy szép fonott kosarat friss virágokkal, és olyan lesz, mintha magát a tavaszt helyeztük volna el asztaldísznek.



Tojások és virágok

Nem kell hozzá más, mint egy nagy váza vagy befőttesüveg, egy tucat húsvéti tojás (nem kell, hogy igazi legyen) és egy csokor a kedvenc tavaszi virágainkból. A virágok szára köré rendezzük el a tojásokat, és már jöhetnek is a vendégek.

View this post on Instagram

Goodmorning and happy friyay!! Looking for some fresh floral inspiration? ✨DIY tip✨ use 2 glass containers, a narrow container inside of a large wide container. Put eggs, jelly beans or whatever your decor heart desires in the space between the containers. Put your flowers in the narrow container and voila!! Lemme know if you try this 😊🌿🌸🐰 #floralspiration #diy #freshflowers #gettingcreative #coloredeggs #doyoublushbeautiful💕 #easterscapung #eastercenterpiece #seasonalsimplicity #stylingmyseasons #roses #gerberdaisy #milkglass #style #rea_stylenc #homedecor #easterdecor #centerpieceideas #centerpieces #florals #bloomsandmoredecor #myblossomedhome #floralsrranging #eggcellent #friyay #weekendvibes .#tulips . Pc:pinterest

A post shared by Laura ✨ NC Native (@rea_stylenc) on

Vibráló aranyeső

Hagyományos virág húsvétkor az aranyeső, ráadásul a sárga az egyik divatszín idén! Ha tulipánokkal kötjük egy csokorba, csodás, vibráló, élettel és melegséggel teli dísze lesz a húsvéti lakásnak.

Virágkoszorú

Nemcsak az asztalra, az asztal fölé is helyezhetjük a virágkoszorút. Egy kedves, egyszerű, sok zölddel és vidám rózsaszínnel díszített függődísz biztosan lenyűgöz minden látogatót.

Drótkosár

Egy tojásokkal és virágokkal teli drótkosár is rendkívül jól mutat az asztalon. Ennél a dísznél is praktikusabb, ha nem igazi tojásokat használunk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#eastercenterpiece #easter #crafts #partyplanner

Tanya (@itstanya123) által megosztott bejegyzés,

Pozsgáslevelűek tojástartóban

Rendkívüli népszerűségnek örvendenek a pozsgáslevelű növények az utóbbi időben. Nem foglalnak nagy helyet, egészen pici helyre is ültethetők, így tökéletes asztaldísz készíthető belőlük. Egy használaton kívüli tojástartó, némi virágföld és a növények kellenek csak hozzá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#easteregg #eastereggs #easterbasket #bunny #easterbunny #easter #spring #eggshells #eggcarton #succulents #succulentsofinstagram

WHITE CROWN DESIGN (@whitecrowndesign) által megosztott bejegyzés,

Répa – nem csak a nyulaknak

Ha maradt néhány sárgarépánk a húsvéti tortából, készítsünk belőle asztaldíszt. Egy nagyobbacska vázába tegyük bele a répákat, tűzdeljünk közé tulipánokat, és nekünk lesz a legvidámabb asztaldíszünk ezen a húsvéton az egész környéken.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#easterdecor #eastercenterpiece

Tanya (@itstanya123) által megosztott bejegyzés,

Liliom a vödörben

A liliomok arisztokratikus báját remekül ellensúlyozza egy fém vödör. Összetéveszthetetlenül tavaszi és rendkívül dekoratív asztaldíszt készíthetünk a húsvéti vendégséghez.

Virágokkal teli láda

Egy régi fa láda megtöltve színesebbnél színesebb tavaszi virágokkal nemcsak az asztal, de az előszoba dísze is lehet. Rusztikus, mégis vidám és igazán húsvéti hangulatot teremt az otthonunkban.

Forrás: Good Housekeeping
Fotó: Unsplash