A wellness világnapján figyelj önmagadra

2019. június 05.
Június 8-án, szombaton a Wellness Világnapját ünnepeljük. A Four Seasons Gresham Palace Budapest ingyenes reggeli és délutáni programokkal és gasztronómiai élményekkel vár mindenkit esti-lelki jólétük fokozására.

„A wellness minden ember számára mást jelent, de mindegy, hogy milyen megközelítést alkalmazunk, abban mindannyian egyetérthetünk, hogy figyelembe kell vennie az elme, a test és a lélek szükségleteit. Az általunk kínált programok figyelembe veszik mind a hármat: a testet a reggeli futás alatt energizáljuk, lelkünket egészséges kanapékkal tápláljuk míg a jóga helyreállítja a test-szellem egyensúlyát. A wellnessre és a jólétre való összpontosításnak állandónak kell lennie, és meg kell találnunk a módot arra, hogy mindig odafigyeljünk önmagunkra”- mondja Virginia Cogliati, a Spa vezetője. Ünnepeld a wellness világnapját a Four Seasons Budapesttel.

A wellness világnapja egy egyedülálló, „kulturális túrával” indul. A résztvevők, a hotel munkatársai kíséretében a város legszebb helyszínei mentén fognak futni. A Lánchídon áthaladva a Duna mentén a Szabadság-szoborig, a Gellért-hegy tetején, a Filozófusok kertjén át egészen a Várkert Bazárig. A 7 km-es távon egyedülálló látvány tárulkozik eléjük az ébredő városról. A szállodába való visszatéréskor a résztvevőket egészséges reggeli snackek fogják várni.

„Az élmény legszebb pillanata, amikor a Gellért-hegy tetejére érünk, mert büszkék vagyunk saját teljesítményünkre és közben Budapestet a legdicsőségesebb pillanatában csodálhatjuk meg, még a turista csoportok érkezése előtt” – meséli Buday Peter, a Four Seasons Hotel Gresham Palace Vezető Concierge-e.

Minden résztvevő kap egy ingyenes Omorovicza luxus bőrápoló termékeket tartalmazó táskát.

Program: 7:00 – 8:30 | Buda Before Breakfast | Találkozó a hotel lobbyjában. Ez a program időjárásfüggő. Regisztráció szükséges; legfeljebb 15 fő vehet részt.

„Gyakorolj, és a többi jön magától” – mondta Sri Pattabhi Jois. A jógában találtam meg az öngyógyítás módját. A test, az elme és a szellem harmóniájának átélése egyszerre. Szeretném megmutatni az embereknek, hogyan tanulhatják meg ők is” meséli Tóth Eszter, a Four Seasons Hotel Gresham-palota privát jóga oktatója.

A másfél órás jóga után a résztvevők egészséges limonádékat és növényi-alapú kanapékat kóstolhatnak, amelyet séfünk Győrffy Árpád álmodott meg és a KOLLÁZS – Brasserie & Bar vegetáriánus menüje inspirált.

Minden résztvevő kap egy ingyenes Omorovicza luxus bőrápoló termékeket tartalmazó táskát

Program: 16:00 – 17:30 | Jóga a Téli kertben. Regisztráció szükséges; legfeljebb 15 fő vehet részt.

A részvételhez minden esetben előzetes regisztráció szükséges. További információkért és foglalásért: +36 1 268 5500 vagy spa.budapest@fourseasons.com.