Zseniális kanapékiegészítő az új divat

2019. november 02.
Bár a tervezők újra és újra feltalálják a kereket új anyagokkal és koncepciókkal, felbukkannak olyan egyszerű, mégis nagyszerű ötletek, melyek hasznosak is. Mint például a kanapé karfájára illeszthető karkötő, amely egyszerre lehet asztal és tároló.

Különösen a helyszűkében lévőknek lehet remek a kanapék karfáját is a hasznos felületek közé emelő kanapé karkötő. Hiszen a karfa ideális hely lenne a laptopnak vagy a filmnézéshez odakészített italnak, ha olyan szilárd és sima lenne, mint egy asztal, és nem kellene attól tartanunk, hogy a teánk egy óvatlan mozdulatnál kitörölhetetlen foltot hagyva landol a kanapénkon.

A csésze tárolásának problémáját nem oldja meg, ám roppant hasznos az ölbe vehető laptopöböl is, mely valószínűleg ennek a bútorkiegészítőnek az ötletét is adta, de sokkal hasznosabb és nem utolsósorban menőbb is a karfára illeszthető fa tartozék, ami új szintre emelheti a bekuckózós sorozatnézős napokat. A helyet pedig, amit a kávézóasztallal megspóroltunk a kanapénk vagy a fotelünk előtt, akár egy jó lábtartónak is szentelhetjük, hogy még kényelmesebb legyen a nyújtózás.


Fotó: Unsplash