3 inspiráció egy csodálatos kerthez

2020. április 19.
Itt a tavasz, ilyenkorra már alig várjuk, hogy igazán felmelegedjen az idő, és kint lehessünk a szabadban. Elkezdhetjük csinosítgatni a kertet, a balkont vagy a teraszt, de a házi karantén ideje alatt még új hobbit is találhatunk magunknak. Csak válasszuk ki a szívünkhöz legközelebb álló stílust.

Ha szeretnénk kitágítani az életterünket, akkor bizony érdemes a kint és a bent határait megszüntetni, és új egységeket kialakítani. Ha a család minden tagja arra kényszerül, hogy otthon maradjon, akkor az első és legfontosabb dolog, amit meg kell oldanunk, az a lakás megfelelő átrendezése. A praktikum mellett az esztétika is fő szempont, hiszen egész álló nap ebben a környezetben kell dolgoznunk, kikapcsolódnunk, együtt lennünk, vagy éppen szeparálódnunk. Ezért érdemes egy egységes térré, de azon belül mégis szeparált helyiségekre bontanunk az otthonunkat, hogy mindenki megtalálhassa a maga nyugalmát.

A Bonami a legújabb kampányához saját stylistjai segítségét kérte három eltérő elképzelés bemutatására, amivel bárki stílusosan kialakíthatja a kültéri lakásrészeket az idei szezonban. A kerti bútorok és dekorációk fényképezésénél háromféle stílust elevenítettek meg. Mindegyik eltérő irányvonalat követ és könnyedén megvalósítható a legtöbb kertben.

Tudtad?

Trópusi oázis: friss, játékos és modern

Ennél a stílusnál az olyan lédús gyümölcsök színei dominálnak, mint például a dinnye és a lime. Fiatalos lendületed adnak a kertnek, a terasznak, a nagy balkonnak és még a Piña Colada színei is passzolnak a dizájnhoz. Ezekkel a bútorokkal és dekorációkkal tavaszias hangulatot varázsolhatunk a kertbe, amelyek nemcsak stílusosak, de a pénztárcánkat is kímélik.

Titokzatos dzsungel: egzotikus és megnyugtat

Ennél az elképzelésnél a minőségi alapanyagok és a lágy színek kerültek előtérbe. Olyan dekorációkat válogattak össze a stylistok, amelyek egyediek, de mégsem túl drágák. Ebben a válogatásban olyan bútorokból és dekorációkból választhatunk, amelyek természetes megjelenésükkel és lágy színeikkel kellemes hangulatot teremtenek a teraszon és a kertben.

Varázslatos Szahara: elegáns és érzéki

Érezzük át a tavaszi napsugarak melegségét, és készüljünk fel a forró nyár érkezésére stílusosan. Ennél az elképzelésnél a földszíneket kombinálták a kreatív szakemberek a minőségi megjelenéssel. Ezekkel az ötletekkel megtervezhetjük a kertet a lakberendezési magazinokban látott igényességgel, és élvezhetjük a gondtalan kikapcsolódás örömeit.

Olvastad már?