Womentoring: hogyan formáld lehetőséggé a krízist?

2020. április 20.
A Design Terminal idén is részt vesz a Startup Safarin: a Womentoring kerekasztal-beszélgetés résztvevői inspiráló példákkal segítenek majd a jelenlegi válságban.

A Design Terminal programjának előadói azt járják körül, hogyan formáljuk lehetőséggé a krízishelyzeteket, így például ezt a mostanit is, amelyet a pandémia okoz. Április 23-án, csütörtökön 16 órától lehet követni a beszélgetést.

Hogyan változik az életünk a jelenlegi krízis miatt? Honnan meríthetünk motivációt ebben a helyzetben? Tapasztalunk-e pozitív változásokat? Milyen inspiráló, közösségi összefogással kapcsolatos kezdeményezésekre adnak alkalmat a krízisek? Többek között ezeket a kérdéseket járják körbe a Design Terminal előadói a Startup Safarin.

A Womentoring kerekasztal-beszélgetésen Horváth Dorka, a BOOKR Kids alapító-ügyvezetője, Balogh-Mázi Mária, a DreamJobs ügyvezetője, Kende-Hofherr Krisztina menedzser, a TMC Csoport alapító-tulajdonosa, Vida Ágnes pszichológus és Oszkó-Jakab Natália, a Művészetek Völgye fesztivál igazgatója és a Startup Safari operatív vezetője osztják meg egymással és a nézőkkel gondolataikat. Rendhagyó módon online ütköznek az álláspontok, ebben a formában lehet majd követni a beszélgetést, illetve az azt lezáró Q&A etapot. Az eseményt Horváth Irma közösségépítő, megoldás fókuszú coach moderálja.

A Womentoringról bővebben:

A Design Terminal kiemelt feladatának tartja a nők, a kismamák és a kisgyermekes anyukák szerepének erősítését a vállalkozói szférában. A #Womentoring eseménysorozatot ősszel indította el Magyarország vezető innovációs ügynöksége. A cél egy olyan új platform nyitása, amely hozzájárul a női jelenlét erősítéséhez az üzleti, a startup és a tech világban, valamint egy olyan értékes közösség létrehozása, amelyben a résztvevők segítik egymást. Ezt a kezdeményezést folytatja most a DT a Startup Safari alkalmával.

A Startup Safari programjaira ITT lehet jegyet váltani.