Ezzel az elképesztően vicces videóval minden otthon tanító szülő azonosulni tud

2020. április 20.
A sztárok élete sem csak játék és mese – főleg akkor nem, ha iskolás korú gyerekeik vannak. A koronavírus és az iskolák bezárása bizony nekik is feladta a leckét.

A koronavírus-járvány egyik nagy tanulsága, hogy iskolára, vagyis pontosabban iskolába járásra és persze tanárokra igen nagy szükség van. Az elmúlt hetekben szerte a világon szülők milliói kényszerültek arra, hogy egyik napról a másikra tanárrá avanzsáljanak, és megtapasztalják az otthon tanítás „szépségeit”.

Ezt olvastad már?

Így volt ezzel Max Greenfield is, akit leginkább az Új csaj című sorozatból ismerhetünk, és akinek az utóbbi hetekben sok más apukához hasonlón instant tanár bácsivá kellett válnia. A színész 11 éves kislányával, Lillyvel próbál meg átvergődni az amerikai általános iskolai tananyagon – több kevesebb sikerrel. Az otthoni tanórákról a színész szerencsére videókat is készít, a felvételek pedig minden hasonló cipőben járó szülőnek megnyugvást adhatnak: igen, még egy hollywoodi sztárból is képes percek alatt hülyét csinálni a saját gyereke.

 

View this post on Instagram

 

A few moments from today’s work. It’s going great!! 🙌#homeschool

A post shared by Max Greenfield (@iammaxgreenfield) on Apr 16, 2020 at 2:49pm PDT

Olvass tovább!

Fotó: Instagram