Ökoajándékok anyák napjára, amivel nem lehet mellélőni karanténidőszakban sem

2020. április 28.
Ahány ember, annyi szeretetnyelv – nem mindig a csokoládé-virág kombó az, amivel a legnagyobb örömet tudunk okozni szeretteinknek.

Persze a kaspós növénynél környezetbarátabb ajándék kevés van, de sokunknál gondot okozhat most, a karantén alatt a kézbesítés. A következő termékek sokfélék, de összeköti őket a környezettudatos szemlélet, és az, hogy ajándéknak is remekül megállják a helyüket még rendhagyó, karantén anyák napja idején is.

1. Flancos fehér lenruha zsebbel

A Flancos természetes anyagú ruhái lengék, minden stílushoz egyszerűen adaptálhatók, így tökéletes ajándék lehet egy-egy ilyen darab – igen, még a karanténidőszakban is, hiszen annyira kényelmesek, hogy otthon is bátran viselhetjük.

Ár: 11 990 Ft

2. Notess Hello Budapest jegyzetfüzet

A #maradjotthon hazai gyártású, környezetbarát jegyzetfüzet tökéletes arra, hogy a karanténidőszak alatt rendszerezzük a gondolatainkat, skicceket készítsünk, kijegyzeteljük a kedvenc könyvünk legszebb mondatait, vagy például hogy szokáskövetőt írjunk bele. Gyönyörű és praktikus borítója pedig igazi karantén anyák napi ajándékká teszi. Ráadásul Budapesten belül biciklis futár szállítja a füzeteket!

Ár: 4000 Ft

3. Savon Stories szilárd testápoló nyers kakaóval

A luxushatású csomagolás és összetevőlista igazi ökobelsőt takar a Savon Stories szilárd testápolója esetében. A testápolót Angliában, kézzel készítik, és hígítatlan formulájának köszönhetően fokozottan ápolja a lakás száraz levegőjén edzett bőrt. Hiszen a legjobb, amit anyák napjára adhatunk, az egy kis kényeztetés, de fenntartható formában.

Ár: 4450 Ft

4. Pauza kenyérkelesztő kosár

Most, hogy mindenki saját készítésű kenyeret készít az otthon nevelgetett kovászából, egy gyönyörű kenyérkelesztő kosárba is érdemes beruházni. A Pauza rattankosarát kifejezetten kenyérkelesztéshez alakították ki, nem mellesleg, ha nincs használatban, akkor a konyha éke is lehet!

Ár:  4900 Ft

5. Perla bőrmegújító ajándékcsomag

A Perla bármelyik terméke tökéletes ajándék lenne anyák napjára is, ezúttal azonban ezt a kényeztető csomagot ajánljuk figyelmetekbe, amelyben egy arctisztító és sminklemosó olaj mellett pamuttörölköző és fejpánt is található.

Ár: 14 490 Ft

6. Bewooden brossok

A Bewooden márka rengeteg fabrossa közül most a mosómedvéset ajánljuk, de biztosak vagyunk benne, hogy mindenki talál a preferenciájának megfelelőt a kínálatban a spánielestől a gitárosig. A gyönyörűen megmunkált, fából készült apróságok elegáns dobozban érkeznek, egy ilyen ajándékkal már a karantén utáni időszakra is készülünk, amikor anyukáink az unalmas munkahelyi blézereket dobhatják fel a kedves kiegészítőkkel.

Ár: 3690 Ft

7. Kipkopp Design Holly Harmony instant csokor

A márka termékei sokkal többek egy csokor vágott virágnál, ugyanis ezek sokkal több ideig az otthonunk díszei lehetnek. A Holly Harmony csokor finom színei szinte minden enteriőrbe illenek, és nem kell tőlük néhány nap után fájó szívvel megválni. Folkos eleganciájuknak köszönhetően pedig ünnepi csokornak is tökéletesek!

Ár: 15 990 Ft

8. Uptostyle Borsos süthető gyurma fülbevaló

A süthető gyurma is művészi szintre emelhető, ezt bizonyítja ez a gyönyörű, egyedi Java fülbevaló is, amelynek titkos összetevője a bors, ez adja neki a különleges pöttyös hatást. Nagyszerűen áll pixie hajhoz, szoros kontyhoz vagy fejtetőre gumizott lófarokhoz is!

Ár: 7690 Ft

9. Andyourstories anyák napi gyertyacsomag

Az andyourstories szójagyertyamárka minden ünnepi alkalomra összeállít néhány csodálatos csomagot, amely úgy ahogy van megállja a helyét. Ezúttal az anyák napi boxukat ajánljuk, amely egy általunk választott 150 grammos és egy 100 grammos gyertyából áll.

Ár: 7490 Ft

10. Ökocsomag a Fiokshopból

Ez a csodaszép ökocsomag magyar tervezői füzetet, gyönyörű tollakat, hordozható kávéspoharat és fémszívószál-készletet is tartalmaz: kreatív, kezdő zöld anyukáknak tökéletes összeállítás!

Ár: 9530 Ft

Olvass tovább!