Meguntad a karantén alatt a lakást? Ez a 3 ütős falszín segíthet

2020. május 24.
Erőteljes, vidám színek, amikből elég egy falnyi vagy falszakasznyi, és máris sokkal derűsebbé, különlegesebbé varázsolják a teret! Jöjjön három kedvenc, amelyek az utóbbi hónapokban megunt falakat teljesen újjávarázsolják.

1. Égett narancs

Ha a konyhában legalább egy kis falrészt erre a vibráló, égett narancsnak becézett árnyalatra festünk, teljesen más hangulatot fog kapni a szoba. Jobban előtérbe kerülnek a világos tárgyaink, ráadásul például arany, réz, mélykék vagy méregzöld kiegészítőkkel kombinálva professzionális, megkomponált hatást is kelt. De akár télikertet, étkezőt vagy fürdőt is feldobhatunk ezzel a mediterrán életérzést sugárzó színnel.

2. Vadászzöld

Akár az égetett naranccsal kombinálva is nagyon ütős kombináció lehet ez a mély szín, amely sötétsége ellenére sem sugároz komorságot! Fényes felületeken, például csempén nagyon kifinomult hatást kelt, de bevállalósabbak egy egész falszakaszt lefesthetnek vadászzöld árnyalatra.

3. Matt olíva

Ez a szelíd szín csodásan mutat a hálószobában, jól állnak neki a nyers vagy lakkozott fabútorok és a csontszínű drapériák is. Nem feltétlenül kell a plafonig az egész teret olívára festeni, akár vízszintesen is megfelezhetjük a falat, és csak az alsó részt is felfrissíthetjük ezzel az árnyalattal. Nyugtatja a szemet, így még az is lehet, hogy édesebbek lesznek az álmaink egy matt olíva fal mellett.

 

További lakberendezési tippekért kattins IDE!