Meguntad a karantén alatt a lakást? Ez a 3 ütős falszín segíthet

2020. május 24. |

Erőteljes, vidám színek, amikből elég egy falnyi vagy falszakasznyi, és máris sokkal derűsebbé, különlegesebbé varázsolják a teret! Jöjjön három kedvenc, amelyek az utóbbi hónapokban megunt falakat teljesen újjávarázsolják.

1. Égett narancs

Ha a konyhában legalább egy kis falrészt erre a vibráló, égett narancsnak becézett árnyalatra festünk, teljesen más hangulatot fog kapni a szoba. Jobban előtérbe kerülnek a világos tárgyaink, ráadásul például arany, réz, mélykék vagy méregzöld kiegészítőkkel kombinálva professzionális, megkomponált hatást is kelt. De akár télikertet, étkezőt vagy fürdőt is feldobhatunk ezzel a mediterrán életérzést sugárzó színnel.

2. Vadászzöld

Akár az égetett naranccsal kombinálva is nagyon ütős kombináció lehet ez a mély szín, amely sötétsége ellenére sem sugároz komorságot! Fényes felületeken, például csempén nagyon kifinomult hatást kelt, de bevállalósabbak egy egész falszakaszt lefesthetnek vadászzöld árnyalatra.

3. Matt olíva

Ez a szelíd szín csodásan mutat a hálószobában, jól állnak neki a nyers vagy lakkozott fabútorok és a csontszínű drapériák is. Nem feltétlenül kell a plafonig az egész teret olívára festeni, akár vízszintesen is megfelezhetjük a falat, és csak az alsó részt is felfrissíthetjük ezzel az árnyalattal. Nyugtatja a szemet, így még az is lehet, hogy édesebbek lesznek az álmaink egy matt olíva fal mellett.

 

További lakberendezési tippekért kattins IDE!

Szólj hozzá te is!

Még több Életmód

Egyszer használatos és tölthető elem: melyik a környezettudatosabb? alkáli elem

Egyszer használatos és tölthető elem: melyik a környezettudatosabb?