Álomlakás született egy romos kolostorból

2020. június 28. |

Egy pasztellszínekben úszó, könnyed stílusú, modern otthont ismerhetünk meg, amelyet azonban sok száz éves épület falai között alakítottak ki.

Magasan Nápoly háztetői felett, a dél-olasz nagyváros Vomero negyedében nézelődünk a Marie Claire júliusi–augusztusi számának Életmód rovatában. Megismerünk egy frissen felújított, modern otthont, amelyet azonban egy ősrégi, sok száz éves épületben alakítottak ki.

A lap oldalain elmeséljük a ház – egy egykori, 14. századi kolostor – , és a jelenlegi tulajdonosok történetét, itt pedig néhány olyan fotót is közlünk, ami nem szerepel a magazin összeállításában.

A képek láttán elsőre aligha mondanánk meg, hogy egyazon helyiségről vagy szobáról készültek, ha azonban alaposabban szemügyre vesszük a fotókat, akkor a boltívek, az ablaknyílások, a beugrók megfigyelésével izgalmas időutazás részesei lehetünk.

Janine és Giovanni különböző stílusok keverésével berendezett otthonában két fürdőszoba is van. Ezek felújításához a Kaldewei termékeit választották – a német gyártó pedig vállalta, hogy körbefotózza a gyönyörűen megújult ház helyiségeit. Ezeket a képeket közöljük mi is.

Fotó: Franz Kaldewei GmbH & Co. KG., kaldewei.com

Szólj hozzá te is!

Még több Életmód