Mutatós turmixgéppel lehetünk egészségesebbek

2021. április 14.
A NutriBullet megalkotója új konyhai eszközzel rukkolt elő: a B10 turmix nemcsak segít nekünk egészséges pépeket készíteni, de még a konyhánkat is feldobja.

Colin Sapire, a Beast Health alapítója annak idején a NutriBullettel rázta fel a wellnessipart: ez a praktikus, kis helyet foglaló konyhai eszköz leginkább az egészségesebb életmódra törekvők szent gráljaként vált ismertté. Sapire ezúttal azonban nemcsak a funkcióra, de a külsőre is adott: a B10 Health Blender névre keresztelt turmixgép attól különleges, hogy kifejezetten jól néz ki – a lámpásra hajazó forma letisztult, mégis izgalmas, mindezt pedig a pasztellszürke szín teszi igazán kifinomulttá.

A konyhai eszköz bordázott felülete mutatós és praktikus is, hiszen az ígéretek szerint még hatékonyabb turmixolást biztosít. A moduláris eszköz turmixolótartályai az elkészített turmixok szállítására is alkalmasak – ezekből alacsonyabb és magasabb verziók is járnak a B10 mellé.

Annyi biztos, hogy ezt a konyhai kütyüt nem kell elpakolni a pultról használat után, hiszen díszítő dizájnelemnek is simán elmegy.

Forrás: Design-Milk

Olvass tovább!