Kézzel írott képeslap anyák napjára

2021. április 26.
Az ikonikus IRKA-FIRKA naptárairól, noteszeiről, őszinte kommunikációjáról és az elhivatott közösségépítésről ismert magyar papírdizájnmárka, a DOT for You különleges meglepetéssel készül idén anyák napjára.

Egy kézzel írt, egyedi képeslap nem csak anyák napját tud nem várt meglepetést okozni. A DOT for You csapata arra gondolt, hogy az idei anyák napján még lehet, hogy távolabb élünk a szeretett személytől, szülőktől, és ritkábban találkozunk velük, mint szeretnénk. A szeretettel megrajzolt betűk azonban segíthetnek áthidalni azt a távolságot, ami mindannyiunk szívét elnehezíti.

anyak-napja-kepeslap-dot-for-you

Nincs más dolgod, mint megrendelni a képeslapot a DOT for You webshopjában, ők pedig megírják neked, és az adott címre postázzák is. Ez az apró figyelmesség szívet melengető meglepetés lesz.

A márka kollekciójában lévő népszerű, ragyogó FONTOS VAGY, SZERETLEK, KÖSZÖNÖM képeslapok közül választhatsz, a hátoldalára pedig az kerül, amit te szeretnél, egy egysoros, rövid üzenetként. 

anyak-napja-kepeslap-dot-for-you

Egy jó szó is lehet ölelés, távolból is adható, és most annyira személyes, hogy minden darabot szeretettel, odafigyeléssel, egyesével, kézzel írunk meg. A kreatív szépírásban Tervey-Almási Eszter (@esztigrafi) van a segítségünkre. Úgy gondolom, ez egy igazán szép ajándék és kedves meglepetés minden édesanyának. Bár, nem csak anyák napjára adható” – mondja Baglyas Erika, a márka alapítója.

Öleld meg az anyukádat egy jó szóval, kedves üzenettel. 

anyak-napja-kepeslap-dot-for-you

Olvass tovább!