A Pinterest szerint így tároljuk a sporteszközeinket otthon, stílusosan

2021. augusztus 22.
A Covidnak „hála” sokkal több ember edz otthon, mint ezelőtt. Ezzel párhuzamosan egyre több saját sporteszközt szereztek be az emberek, melyeket valahogyan tárolni is kell, ha éppen nincsenek használatban. Az alábbi inspirációs fotókkal és tippekkel ebben segítünk!
pinterest-sporteszkoz-tarolas

Stílusosan a falon

A legkevesebb helyet az foglalja, ha minden sporteszközt a falra helyezünk, és stílusosan elrendezzük őket. Válasszunk valamilyen variálható fali rendszerező konzolt, hogy egyszerűen tudjuk bővíteni a fogantyúkat, ha szükséges. Minden sportszerrendszerező tippre igaz, de a falon rendszerezéshez talán fokozottan, hogy érdemes a lakással harmonizáló sportszereket választani, hogy organikusan illeszkedjenek az enteriőrbe. A semleges, természetes színekkel soha nem lehet mellélőni!

pinterest-sporteszkoz-tarolas

Klasszikus lakberendezési eszközök – új funkcióban

Fürdőszobai/konyhai görgős tároló, rattankosár, könyvespolc: bármelyikből lehet stílusos és funkcionális sporteszköztároló! A görgős tárolóban szuperül elférnek a súlyok – ráadásul sokkal könnyebb is így mozgatni őket, a szép, természetes kosárba állított jógaeszközök ugyanolyan látványosak lehetnek, mintha plédeket csavarnánk bele, a könyvespolcon pedig szellősebben, átláthatóan tudjuk a sportszereket, kiegészítőket rendszerezni. Utóbbit nagyobb hellyel, akár edzőszobával rendelkezőknek ajánljuk!

pinterest-sporteszkoz-tarolas

A fogas is elég lehet

Néha egy szép, fali ruhafogas is megteszi! A jógamatracot – nem hátrány, ha díszes is – egy egyszerű pánt segítségével szinte keleti szőnyegként tarthatjuk a falon, de kisebb súlyok, tornaszalagok, tenisz- vagy baseballütők tárolására is abszolút alkalmas lehet a fali fogas. Mivel a tornaeszközök legtöbbször modern dizájnnal rendelkeznek, izgalmas kontrasztot teremthetünk velük úgy, hogy természetes anyagból, akár kezeletlen fából készült fogast választunk hozzájuk.

pinterest-sporteszkoz-tarolas

Fotó: Pinterest

Olvass tovább!