Cukorszínű retróval kényeztet a svájci spa

2021. augusztus 26.
A méregtelenítő, nyugtató hatású lebegőfürdő egyre nagyobb népszerűségnek örvend, a svájci BUREAU pedig pasztellszínű enteriőrökkel igyekszik segíteni a stresszoldást.

Fáradt cukorkaszínekkel és minimalista, retró berendezéssel igyekszik megteremteni nyugalmat árasztó tereit a svájci BUREAU spa. Ebben a különleges spában nem a megszokott medencékben áztathatjuk magunkat, hanem egy különleges lebegőfürdőt (vagy izolációs kapszulát) próbálhatunk ki: az elsötétített, hangszigetelt, sós vízzel megtöltött szűk kapszulában lebegve nemcsak kizárjuk a külvilág ingereit, de visszatérhetünk egyfajta magzati állapothoz, ez pedig elvileg elképesztően pihentetően hat.

A BUREAU-ban pasztellkék, fáradt rózsaszín és halványsárga enteriőrökön keresztül juthatunk hozzá a lebegéshez, ami a spa tulajdonosai szerint csak fokozza a relaxáció érzését. A svájci wellnessegység arra is szuper példát mutat, hogyan lehet az egyszerű – a szocializmusból itt maradt magyar uszodákból is ismerős –, funkcionális berendezésnek egészen új karaktert adni ügyes színválasztással!

Forrás: Design-Milk

Olvass tovább!