Hatalmas tavirózsákon pihenhetünk a víz közepén

2021. augusztus 27. |

A víz felszínén úszó, természetes tündérrózsák ihlették a nagy méretű installációt, amivel bárki eltölthet néhány percet a tó közepén lebegve.

Egyszerű, mégis látványos installáció készült a connecticuti East Haddamben álló tóban. A Jaemee Studio a vízen úszó, természetes tavirózsákból inspirálódva alkotta meg a felnagyított, mesterséges virágokat, melyekbe akár bele is ülhetnek a látogatók – élvezve a lebegést a tó közepén.

Az installáció összesen 13 nagy méretű tavirózsából áll, a legnagyobb átmérője a két métert is eléri. A színesre festett körök szigetelésre használt, szivacsos anyagból készültek, így könnyedén megmaradnak a víz felszínén, és szállítani is egyszerű őket. A Jaemee Studio szerette volna, ha a látogatók maguk is részesévé vállnak az installációnak, egyúttal pedig szerették volna megmutatni a víz nyugodt szépségét ebből a szokatlan perspektívából is.

Forrás: DesignBoom

Olvass tovább!

Óriási viráginstallációk lepték el a madridi Kristálypalotát

Óriási viráginstallációk lepték el a madridi Kristálypalotát

Petrit Halilaj különleges kiállítása keretében óriási fészket rakott a madridi Kristálypalotában, amit aztán hatalmas virágokkal ölelt körül. Első önálló kiállításán a család, a nemzet, a szerelem és a kulturális identitás kérdéseivel is foglalkozik.

Szólj hozzá te is!

Még több Életmód

Marie Claire Gift Guide: Egyedi ajándékok örök gyerekeknek ajándék

Marie Claire Gift Guide: Egyedi ajándékok örök gyerekeknek

10 merész ötlet a modern fürdőszobához dekor

10 merész ötlet a modern fürdőszobához