Fodor Ákos verseivel van tele a POKET új évtervezője

2021. november 15.
Az idei évtervezőben az emberi kapcsolatokra, a jó kommunikációra és a nyitottságra került a hangsúly. Fodor Ákos versei segítenek hétről hétre, hogy mindig legyen egy irodalmi támasza is a napjainknak. Az évtervező igyekszik minden hónap elején adni valami olyan kérdést vagy megfigyelést, ami végig kísérhet az éven, tematizálhatja és támasza lehet a mindennapoknak.

„A tavalyi önismereti évtervezőt folytatva, örülök, hogy egy fiatalos és kreatív csapattal alkothattuk meg következő évünk állandó társát az egymásra figyelés és az önreflexió jegyében. Külön öröm, hogy jóbarátom, Peti és párja, Bogi vállalták a kiadvány nagykövetségét” – meséli Vecsei H. Miklós, a POKET alapítója.

fodor-akos-poket-tervezo-puskas-peti-dallos-bogi

Egy év – végtelen mi címmel az új évtervező a kapcsolatokra, az egymásra figyelésre és a közösen megélt pillanatokra hívja fel a figyelmet, ezért döntöttek úgy, hogy egy ismert pár, Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti ajánlásával kerül majd a POKET automatákba. A tematika jegyében pedig hétről hétre Fodor Ákos rövid verseivel találkozhatnak a tervezőt megvásárlók.

fodor-akos-poket-tervezo-puskas-peti-dallos-bogi

„Régóta barátok vagyunk Hasival, bármikor számíthattunk rá a Füri ZeneTér kapcsán, hiszen mindig szeretettel jött énekelni és beszélgetni a kórustagokkal – mint a gyerekek egyik fontos példaképe. Ezért is örülünk, hogy a két misszió, azaz az olvasás népszerűsítése és a nehéz helyzetben lévő gyermekek támogatása most találkozik a művészet által” – tette hozzá Peti.

fodor-akos-poket-tervezo-puskas-peti-dallos-bogi

A közösségre és a segítségre hívja fel a figyelmet, hogy a kötet bevételéből a Bogi és Peti által alapított Füri Zenetér Egyesületet támogatják.

Fotó: Kozma Leó

Olvass tovább!