Kuckózz be művészi textiltakarókkal

2021. december 29.
Ezek a különleges takarók a falra feszítve vagy a kanapéra terítve dizájnos kiegészítői lehetnek az otthonunknak, de persze arra is jók, hogy bekuckózzunk a művészi mintákba.

Izgalmas textilekkel nagyon könnyen, hosszú távú elköteleződés nélkül is feldobhatjuk az otthonunkat: ezek az izgalmas darabok meghatározhatják a teret anélkül, hogy végleges átalakításokat végeznénk a lakáson, ráadásul a textileket jól tudjuk halmozni, egymással kombinálni.

Ha különleges takarókat keresünk, mindenképpen érdemes szétnézni a Slow Down Studio kínálatában, ahol művészek által tervezett, egyedi szőttesek között válogathatunk. Ezeket használhatjuk hagyományos módon, a kanapéra vagy ágyra borítva, de akár fel is feszíthetjük a falra, így tényleg különleges dekorációs elemet kapunk.

muveszi-takaro-slow-down-studio

Az alábbiakban mutatunk néhányat a mi kedvenceink közül, de tényleg érdemes megnézni a teljes kínálatot, hiszen a különböző művészek egyedi stílusa nagyon széles palettát eredményez – a letisztult, geometrikus daraboktól a gazdag, organikusan kavargó mintákon át egészen a játékos pop art illusztrációkig.

muveszi-takaro-slow-down-studio

muveszi-takaro-slow-down-studio

muveszi-takaro-slow-down-studio

Fotó: Slow Down Studio

Olvass tovább!