Speciális takarót gyártottak a menstruáció alatti szexhez

2018. augusztus 11.
Van aki visszataszítónak, van aki kimondottan élvezetesnek tartja a menstruáció alatti szexet, az viszont biztos, hogy az ágyneműnek nem tesz túlságosan jót. Egy speciális takaró kimondottan azért született meg, hogy felszívja az ilyenkor kicsorduló menstruációs vért.

A Thinx névre keresztelt márkáról talán már hallhattunk némiképp ellentmondásos menstruációs bugyijuk kapcsán, ami elvileg képes magába szívni a menstruációs vért – kérdés, mennyire jó dolog, ha ezt teszi. Technológiájukat most talán némiképp hasznosabb, bár nem kevésbé ellentmondásos módon hasznosították: megalkották különleges takarójukat, amit kimondottan a menstruáció alatti szexhez terveztek.

Manapság még mindig tabunak számít, hogy szexelünk-e a menstruáció ideje alatt, és akik az igen mellett döntenek, többnyire az ágyra borított törölközővel oldják meg a dolgot. Ami valljuk be, nem túl szexi körítés az együttléthez. A Thinx ezért alkotta meg a speciális takarót, ami egyik felén fáradtlila szatényfényű anyag, a másik pedig egy bársonyra hasonlító fekete textil – ez az a különleges, 4 rétegű matéria, ami képes magába szívni a nedvességet.

Sajnos azonban ha egymás után többször is használni akarjuk, ajánlott kimosnunk két használat között, az pedig nem annyira egyszerű: először ki kell öblíteni, aztán kimosni gépben majd kiteregetve megszárítani.