Marie Claire Gift Guide: Egyedi ajándékok örök gyerekeknek

2021. december 06. |

A Marie Claire-nél igyekszünk figyelemmel kísérni a hazai kreatív szcéna fejleményeit, és egyúttal teret is adni a magyar tehetségeknek. A karácsony pedig tökéletes alkalom arra, hogy olyan egyedi tárgyakat vásároljunk, amikkel nemcsak magunkat és szeretteinket, de a termékek alkotóit is nagyon boldoggá tehetjük. Első összeállításunk a Cool Kiddo fantázianevet kapta és azokra gondoltunk benne, akik a szívük mélyén még mindig gyereknek érzik magukat.

Az alábbi tárgyakat gyerekek és örök gyerek felnőttek egyaránt használhatják: puha kötött sapka, egyedi memóriajáték és különleges ékszer is került első összeállításunkba, ahol a válogatás fő szervezőelveit a játékosság, a kreativitás, és a vibráló, vidám színek jelentették.

marie-claire-gift-guide-kokomo-boostudio-ykra-kirakos

Olvass tovább!

Csodás, merinói gyapjúból kötött magyar gyerekholmi tör ki a nemzetközi piacra

Csodás, merinói gyapjúból kötött magyar gyerekholmi tör ki a nemzetközi piacra

A BOO STUDIO-t Kele Ildikó és Lebó Eszter hívta életre 2020-ban, a saját szüleiktől és nagyszüleiktől kapott tudást, törődést és szeretetet tovább örökítve a márkába. A termékpaletta kötött baba- és felnőttruha-kiegészítőkből áll, amelyek 100%-ban merinói gyapjúból készültek. Már többek közt Angliából, Franciaországból, Németországból és Svájcból is vannak megrendeléseik.

Szólj hozzá te is!

Még több Életmód

Tóth-Szántó Krisztina: Miért olyan nehéz elkezdeni? boldogság

Tóth-Szántó Krisztina: Miért olyan nehéz elkezdeni?