Mesebeli kastélyra hajazó erdei kabin épült

2022. január 21. |

A három egységből álló erdei kabin mohával benőtt tetőjével leginkább egy mesebeli kunyhóra hajaz – a belső terek azonban már a modern dizájn jegyében készültek.

Sara Underwood és Jacob Witzling, a Cabinland projekt ötletgazdái hivatásszerűen építik egymás után a szebbnél szebb erdei házikókat. Legújabb alkotásuk, a „kastálykabin” talán minden eddiginél jobban megidézi a tündérmesék hangulatát: a csúcsos, mohával benőtt tetők és a robusztus kőfalak a középkori várak előtt hajtanak fejet, az épületet körbefutó, fából épített ösvény pedig várárokra hajaz.

A nem mindennapi faház tizennyolc hónap alatt készült el, és olyan szempontból is különleges, hogy az Underwood-Witzling páros végleges otthona lesz. A három különálló egységből felépülő épületről egyelőre csak külső felvételeket osztottak meg, de azért felvillantottak néhány részletet a belső terekről is – ezekből az látszik, hogy a rusztikus-romantikus külső jóval modernebb, izgalmas dizájntárgyakkal megcsavart enteriőröket takar.

cabinland-kastely-kabin-erdei-haz

cabinland-kastely-kabin-erdei-haz

cabinland-kastely-kabin-erdei-haz

Forrás: DesignBoom

Olvass tovább!

Díjat nyert a magyar kabin

Díjat nyert a magyar kabin

Újabb nemzetközi díjat hozott el a Hello Wood stúdió kabinháza, a WorkStation. Ezúttal a German Design Council által alapított ICONIC Awardson tarolt és került győzelmével a világ leginnovatívabb épületei közé.

Szólj hozzá te is!

Még több Életmód

9 hely, amit mindig elfelejtesz kitakarítani a konyhádban Cserta Szandra

9 hely, amit mindig elfelejtesz kitakarítani a konyhádban

Megérkezett a macskamániások álomcipője cipő

Megérkezett a macskamániások álomcipője