Stílusos kiegészítőkön a nemzeti trikolor

2022. március 14.
Borody Krisztina selyemfestő és Panyi Zsuzsi üvegdizájner közös kollekcióval jelent meg a nemzeti ünnepre. A két alkotó együttműködéseként olyan letisztult, minimalista kollekció született, melyben a tradicionális nemzeti színek friss, mai módon jelennek meg.

A nemzeti lobogó három színe megannyi csík formájában köszön vissza a ragyogó, tiszta üveg ékszereken, és ugyanezek a színek és formák jelennek meg a légies selyemkendőkön is. A kollekció darabjai kiegészítik és erősítik egymást, az ékszerek és a selyemkendők szabadon variálhatóak, párosíthatóak.

trikolor-ekszer-sal-panyi-zsuzsi

A Trikolor LIMITÁLT szettek gyűrűt, medált és selyemkendőt tartalmaznak. Míg a két alkotóban közös a letisztult dizájn és a geometrikus formavilág iránti vonzalom, anyaghasználatukban erős kontrasztok jellemzik alkotásaikat. A Trikolor LIMITÁLT kollekció selyemsáljának puhasága könnyed, amit a üvegékszerek kemény és hideg karaktere ellensúlyoz. A hernyóselyem kendők és a hidegmegmunkált üvegékszerek minden darabja kézzel készül, így egyedi és megismételhetetlen.

trikolor-ekszer-sal-panyi-zsuzsi

Olvass tovább!