Kevesli az „énidejét” a férfi, akinek 9 felesége van

2022. május 09.
Azt mondja, nagyon nehéz beosztani az idejét, és az intim pillanatok megszervezése is sok fejtörést okoz neki. Nem csodáljuk!

Ahhoz, hogy mind a 9 feleségének – akik közül nyolccal egy napon kötötte össze az életét tavaly júliusban – egyformán jusson belőle, feszes szexmenetrendet állítottak össze. Arthur O Urso brazil influenszer a szerencsés (?) férj, aki azért döntött a többnejűség mellett, hogy kifejezze tiltakozását a monogámiával szemben és a szabad szerelmet hirdesse. És még tudjuk fokozni…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arthur O Urso (@arthurourso)

Első felesége, Luana Kazaki gyakran elkísérte férjét párcserés rendezvényekre, ahol nyolc másik nővel kötöttek szorosabb ismeretséget. Mivel mindketten nagyon megszerették a lányokat, úgy döntöttek, hogy mindannyian összeházasodnak, annak ellenére, hogy ezt Brazíliában sem teszik lehetővé a törvények. Az esküvő helyszínének kiválasztása is elég meghökkentő: Sao Paolo egyik katolikus templomában mondták ki egymásnak az igent mind a tizen. Természetesen nem hivatalos ceremónián. 

A különös közösségben már többször adódtak hullámvölgyek, az egyik feleség rövid idő után meg is elégelte ezt a felállást – szerette volna rávenni a férfit, hogy kettesben éljenek inkább monogám kapcsolatban –, és úgy tűnik, hamarosan megüresedik a helye. 

„A többi feleségemmel együtt úgy látjuk, hogy ez nagyon sportszerűtlen viselkedés, és hosszú távon rosszat tenne a kapcsolatunknak, ha velünk marad, így menni kell” – magyarázta a férfi, aki most nem keres új asszonyt a kilépő feleség helyére, mert így is kevesli a saját magára fordítható időt, de a jövőben mindenképp szeretné két új taggal bővíteni a csapatot.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arthur O Urso (@arthurourso)

Arthur elmondása szerint mindig is arra vágyott, hogy 10 felesége legyen, és mindegyik szüljön neki egy gyermeket, mert szerinte ez így igazságos. Az utóbbi időben a kezdetben lefektetett szokások átalakulni látszanak: a szexmenetrendet egyre gyakrabban hagyják figyelmen kívül, és inkább a vágyaikra hagyatkoznak.

„A feleségeim nem féltékenyek egymásra, nem bánják azt sem, ha egyikükkel gyakrabban kerülök testi közelségbe, mint mással. Abból viszont botrány kerekedett, amikor drága ajándékkal leptem meg az egyik nejem, a többieknek viszont kisebb értékű meglepetést szereztem” – számolt be a férj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arthur O Urso (@arthurourso)

Azt is elárulta, hogy a szexuális élete izgalmasabb, mint valaha, mert a feleségei mind másban jók. Saját elmondása szerint ő is mindent megad az asszonyainak. „Mindegyikük elvárja, hogy kellő figyelmet kapjon az ágyban és a hálószobán kívül is, ezért nagyon ügyelnem kell arra, hogy egyformán részesüljenek mindenből” – tárulkozott ki kapcsolatukról a brazil férfi, aki az Instagramon is szívesen osztogat szextippeket a követőinek… 

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?