Ez a 4 csillagjegy retteg a házasságtól

2021. július 11.
Te is álmodozol arról, hogy egy napon hófehér ruhában vagy jól szabott öltönyben kimondd a boldogító igent? Akkor reméljük, hogy életed párja nincs az alábbi csillagjegyek között!

A szerelmi horoszkópot szinte mindegyik csillagjegy izgalommal telve olvassa, főleg akkor, ha még nem talált rá a szerelem. Vannak azonban olyanok, akik nem kíváncsiak arra, mikorra ígérnek nekik eljegyzést, esküvőt, boldog házasságot a csillagok. Mutatjuk, kik ők!

Ezek a csillagjegyek rettegnek a házasságtól

Kos

A Kos alapvetően egy nagyon felelősségteljes, elszánt csillagjegy, akinek mindenről megvan a határozott véleménye, és nem viseli túl jól, ha azzal mások nem értenek egyet. Nem szereti sem a korlátokat, sem a kőbe vésett szabályokat, így az életre szóló elköteleződés gondolata sem hozza lázba különösebben. Ha egy olyan Kosba szerettél bele, aki határozottan elutasítja a házasságot, jobb, ha nem indítasz hadjáratot azért, hogy jobb belátásra bírd, azzal ugyanis épp az ellenkezőjét éred el annak, amit szeretnél!

Ikrek

Tévedés azt gondolni, hogy az Ikrek egy kétarcú, megbízhatatlan csillagjegy – az igaz, hogy bizonyos dolgokban felszínesebb lehet a többieknél, de sok pozitív vonásával ezt teljes mértékben kompenzálja. Az Ikrek remek partner egy párkapcsolatban, ám egyáltalán nem az az életcélja, hogy házasságot kössön. A kommunikáció lételeme, ezért mellette soha nem unalmasak a mindennapok, arra azonban gondosan ügyel, hogy az esküvő és a házasság témaköre ne kerüljön szóba túl gyakran. Ha mások vetik fel a témát, inkább menekülőre fogja. A hosszú távú elköteleződésben az rémiszti meg leginkább, hogy egy idő után a kapcsolat monotonná és unalmassá válik, ami számára olyan, mintha nem jutna többé levegőhöz.

Nyilas

A zodiákus jegyek közül a Nyilas az egyik, amelyik igen nagyra értékeli a szabadságát, és akkor sem szívesen ad le belőle, ha úgy érzi, hogy megtalálta az igazit. Nem szabad tehát személyes sértésnek venni, ha nem érez fékezhetetlen vágyat arra, hogy örök hűséget fogadjon szíve választottjának. Akkor érzi magát legkomfortosabban egy párkapcsolatban, ha a saját szabályait követheti, és senki nem akarja neki megmondani, hogy mit hogy csináljon. Ha megtarthatja hőn áhított szabadságát a kapcsolatban, kincset érő partner válik belőle, akit kár lenne csak azért elveszíteni, mert párjával ellentétben nem vágyik esküvőre! Azt a pénzt, amit a menyegzőre költenétek, a Nyilas szíve szerint egy mesés utazásra fordítaná, ez a verzió sokkal izgalmasabb számára!

Ezek a csillagjegyek rettegnek a házasságtól

Vízöntő

A Vízöntő az egyik legkomplexebb személyiség a csillagjegyek között, igazi forradalmár, akinek kreatívnál kreatívabb ötletek cikáznak a fejében, és lételeme, hogy szabadon szárnyalhasson. Amilyen imádnivaló, annyira elviselhetetlen is tud lenni, főleg akkor, ha valaki korlátok közé próbálja szorítani, és örök elköteleződésre kényszeríti. Nem erőssége az alkalmazkodás, ezért ha párja folyamatosan gyötri azzal, hogy kössék össze az életüket, a Vízöntő inkább pontot tesz a kapcsolat végére. Amíg személyes határai nem kerülnek veszélybe, és ötleteit sem hurrogja le senki, igazán örömteli szerelmi kapcsolatot lehet felépíteni egy Vízöntővel!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?