Julia Roberts egy szóban foglalta össze a sikeres házasság titkát

2022. április 20.
A színésznő merőben mást tart a hosszú, boldog házasság titkának, mint Stephen Colbert, akinek talk show-jában elmondta véleményét.

A Ticket to Paradise című film sztárja most ünnepli 20. házassági évfordulóját férjével, Danny Moder operatőrrel, akivel szintén egyik filmjének forgatásán ismerkedett meg. A The Late Show házigazdája, Stephen Colbert tette fel a kérdést Julia Robertsnek, mit tart a hosszú, boldog, sikeres házasság titkának?

julia-roberts-hazassag-titok

„Te is pont olyan jól tudod a választ” – válaszolta Julia Roberts a műsorvezetőnek, aki 28 éve él házasságban Evelyn McGee-Colberttel. Mindketten elárulták, szerintük mi a titok.

Julia Roberts szerint a csókolózás, míg Stephen Colbert szerint a bocsánatkérés. „Nos, biztosan bocsánatot fogok kérni a feleségemtől, hogy nem a csókolózást mondtam” – válaszolta Julia Robertsnek a műsorvezető.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Julia Roberts ritkán oszt meg részleteket a házasságával kapcsolatban. A közösségi oldalán azonban időről időre feltűnnek olyan fotók, amelyek azt bizonyítják, hogy érdemes megfontolni a javaslatát, ami a boldog házasságot illeti. Néhány hete pont egy olyan közös fotót osztott meg, amelyen csókolóznak a férjével. 

Forrás: The Huffington Post Fotó: Getty Images

Olvass tovább!