Magyar poszter támogatja az ukrán menekülteket

2022. május 10.
Nem mindennapi összefogással valósult meg a KIJEV Poszter. A prémiumpapírból készült, holo-ezüst csillogású plakát nemcsak a szobád falát díszíti majd, de emlékeztet arra is, milyen fontos a szolidaritás a legsötétebb időkben.

A Dot for You évek óta működik együtt azokkal a nyomdákkal, műhelyekkel, cégekkel, vállalkozókkal, akikkel most közösen alkották meg KIJEV poszterüket. Mindenki pro bono dolgozott azon, hogy létrehozzanak egy támogatói terméket, így jött létre az új poszterkollekció, ami az orosz-ukrán háború elől menekülő családokat támogatja. 

dot-for-you-kijev-poszter-migration-aid

A poszterek eladásából befolyt összeg a MIGRATION AID nonprofit szervezetnek megy, amely a háború kitörése óta folyamatosan dolgozik azon, hogy a Magyarországra érkező menekült családokat segítse. 

dot-for-you-kijev-poszter-migration-aid

 „Fontosnak tartjuk, hogy ne csak magánemberként, de dizájnmárkaként is segítsünk, és demonstráljuk a véleményünket. Nemet mondunk a háborúra, az erőszak minden formájára, szolidárisak vagyunk a szabadságukért küzdő emberekkel. A DOT for You város posztersorozatában kapott helyet a támogatói plakát, kézzel készült egyedi nyomatokként, a KIJEV poszterkollekció” – meséli a márka.

dot-for-you-kijev-poszter-migration-aid

A KIJEV Poszter A4 méretben, 350 g-os újrahasznosított Blue Angel, Eco Label minősítésű papírra, holo-ezüst prégeléssel készült, limitált, 500 példányos szériában, kimagasló minőségben.

Olvass tovább!