5 kiló hústól a nagyi fogsoráig: a legfurcsább dolgok, amiket a taxik hátsó ülésén találtak idén

2022. június 12.
Izgalmas része az évnek, amikor az Uber végignézi, milyen bizarr dolgokat felejtettek az utasok a kocsik hátsó ülésén. A telefon, pénztárca megszokott dolog, ezek általában vissza is kerülnek gazdájukhoz. Ám ennél sokkal izgalmasabb tárgyak is kerültek már elő a taxikból.

Különösen mozgalmas évet zárt az Uber, már ami a kocsikban felejtett tárgyakat illeti. Talán még soha ennyi bizarr és teljesen elképesztő tárgy nem került elő, mint ebben az évben. A gasztronómiai szekciót nézve hatalmas mennyiségű sült krumplit, 40 rántott csirkefalatot, fél kilogramm kaviárt és 5 kilogramm darált húst felejtettek az utasok az autókban. 

taxi-talalt-targy

Érdekes tárgyakból sem akadt hiány: mellszívótól a, barnítóspray-t adagoló gépen át a terráriumok fűtéséhez használt infralámpáig elég széles skálán mozognak a taxiban felejtett háztartási eszközök. 

A műalkotások listájára is érdemes egy pillantást vetni: egy Kung Fu Pandáról készült festmény, egy nagyon rossz, rénszarvast ábrázoló kép és egy apró orrszarvúszobor is a járművekben maradt. De vannak egyszerűen furcsa dolgok, mint például a szexuális segédeszközként használt szájpecek és egy fémláb is.

Megfigyelhetők bizonyos trendek is a sofőrök szerint. Idén sokkal több hangszert és zenei eszközt – fuvolát, dobot, ukulelét és DJ-eszközt hagytak a taxikban az utasaik. Több mint 30-an felejtették a hátsó ülésen a fogszabályzójukat, 20-an bent hagyták az arany vagy gyémántberakásos fogékszerüket, öten pedig műfogsort (egyikük a nagymamájáét) hagyta a kocsiban.

Forrás: Apartment Therapy Fotó: Unsplash

Olvass tovább!