Minden napra jut egy orgazmus a szexi adventi kalendáriummal

2022. október 18.
Idén a hagyományos, csokoládéval tömött adventi naptárok helyett valami sokkal különlegesebbel is meglephetjük a szeretteinket.

Minden évben beszámolunk a legizgalmasabb szépségnaptárakról, de igén valami sokkal különlegesebbet mutatunk: megérkezett az adventi szexkalendárium! A Lovehoney Womanizer adventi kalendáriumát elsősorban pároknak ajánlják, de természetesen egyedül is élvezhetjük. A hagyományos naptárakhoz hasonlóan itt is egy szép doboz kis ablakai mögé vannak rejtve a különleges meglepetések: jelen esetben kis méretű vibrátorok, szerepjátékokhoz használható szemfedők, testmasszírozók és a BDSM kedvelőinek szánt pikáns finomságok, például mellbimbócsipeszek – minden, amire az ünnepi időszakban szükségünk lehet.

lovehoney-szexjatek-adventi-naptar

A márka tavaly is kijött egy szexjátékokkal teli adventi kalendáriummal, és az idei verzió már most olyan népszerű, hogy tele van vele a TikTok. Akik megvásárolták, lelkesek a tartalmat illetően: egy tiktoker szerint a doboz még azoknak is tartogat újdonságokat, akiknek egyébként sok szexjátékuk van otthon. Szóval ha idén karácsonykor csokoládé helyett szeretnénk fergeteges orgazmusokkal meglepni valakit, ez a forró naptár mindenképpen jó választás lehet!

Forrás: PureWow Fotó: Lovehoney

Olvass tovább!