Csak a nagyon magas IQ-val rendelkezők találják meg a kisfiú cipőjét a képen

2022. október 24.
Biztos előfordult már veled, hogy rohantál, de egyszerűen nem találtad a zoknid másik felét. Majd a sok frusztráció és a fiókok közötti eszeveszett kutakodás után rájöttél, hogy mindvégig előtted volt az a fránya zokni... Ez éppen olyan érzés, mint egy furfangos optikai csalódás! 

A reggeli zoknikrízishez hasonló optikai csalódást kell most megoldanod. Szakemberek szerint, ha magas az IQ-d, akkor kevesebb mint kilenc másodperc alatt meg kell találnod szegény fiú elveszett cipőjét.

A fenti képen látható, hogy szegény fiúnak hiányzik a fél pár cipője, csak egyet visel. A fiú egy rendetlen hálószobában ül, mindenféle szétszórt holmival a földön. A padlón játékok, írószerek és minden más látható. Van még valami a padlón, amire nagyon szüksége van – ez a cipője.

optikai-illuzio-hianyzo-cipo

Még mindig nem találtad meg?

Íme egy tipp: először is nézd meg, milyen cipőt visel a képen látható fiú. Menj vissza, és nézd meg újra, alaposan. Észrevetted, hogy zöld és kék színű is a cipő? Fókuszálj ezekre a színekre a képen, így könnyebben megtalálhatod a cipőt!

Észrevetted a hiányzó cipőt?

Ha nem, itt van egy másik, utolsó tipp: A cipő a kép jobb oldalán van. Az ablak alatt van egy kosár, valahol körülötte van a cipő.

Ha észrevetted a cipőt, gratulálunk.

Ha kilenc másodpercen belül vetted észre, gratulálunk, kifejezetten magas az IQ-d!

Ha még mindig nem találtad meg, ne aggódj, ez nehéz feladat volt. Nézd meg az alábbi képet a válaszért.

optikai-illuzio-hianyzo-cipo

Forrás: India Times

Ezt már olvastad?