Család, barátok, karrier? Kiderült, hány éves korunkra kellene révbe érnünk

2022. december 01.
Mit szólsz az eredményhez?

A Beagle Street brit életbiztosító nemrég felmérést végzett, hogy kiderítse, vajon melyik az az életkor, amit elérve az emberek többségének élete – a karrierjüket és szerelmi, illetve társas kapcsolataikat tekintve – révbe szokott érni. A cég összesen 2000 embert kérdezett meg a kutatás során, amelynek eredményeképp megállapították, hogy a bűvös szám a 39. Ez azt jelenti, hogy elvileg 39 éves korunkra kellene elérnünk éltünk csúcsára.

bridget-jones

A tanulmány egyéb mérföldkövekre is kitért: az eredmény szerint 29 éves korunkra megbízható baráti kapcsolatokkal kellene rendelkeznünk, 31 éves korunkra pedig az igazinak is be kellene toppannia az életünkbe. „Biztos vagyok benne, hogy ezeknek a felméréseknek eredményei sok emberre igazak lesznek. De az élet olyan gyorsan halad, hogy gyakran még a rutinfeladatokon is nehéz felülkerekedni, nemhogy arra koncentrálni, hogy a legjobb életünket éljük” – nyilatkozta a kutatással kapcsolatban Matthew Gledhill, a Beagle Street ügyvezető igazgatója.

De természetesen akkor sem kell pánikba esni, ha a felmérés eredményei nem passzolnak a mi jelenlegi élethelyzetünkhöz. Megnyugtatásképp: a résztvevők 44 százaléka azt is elmondta, hogy nem hiszi, hogy az életében valaha is révbe tudna érni.

Forrás: marieclaire.co.uk Fotó: Imdb

Olvass tovább!