Ez jelenleg a világ legdrágább luxusotthona – Le fog esni az állad!

2023. február 16.
Beköltöznél?
Ez jelenleg a a világ legdrágább luxusotthona

Nemrégiben került a piacra az a manhattani luxuslakás, amit jelenleg a világ legmagasabban fekvő és legdrágább otthonának neveznek. A háromszintes grandiózus ingatlant 250 millió dollárért, azaz több mint 89 milliárd forintért árulják.

Az lakás a West 57th Street egyik luxusépületének tetején található, a teraszáról pedig nemcsak New York mind az öt kerületére, de öt további államra is kilátás nyílik. Állítólag jelenleg ez a világ legmagasabban fekvő terasza. A penthouse mindhárom szintjét külön bejáraton lehet megközelíteni, és a 360 fokos kilátást kínáló terasz mellett a legfelső emeleten egy privát bálterem is található.

Az otthon hét hálószobájából öt található a második emeleten, de itt kapott helyet a lakás fő lakosztálya is, amely a a Central Parkra nyújt káprázatos kilátást. Csak hogy tovább fokozzák a luxus érzését: az otthon minden szobája padlótól a mennyezetig érő ablakokkal rendelkezik. Az alsó szinten két további hálószoba található, de helyet kapott itt még egy nagy szalon, egy médiaszoba, egy csillagvizsgálónak nevezett szoba, és egy hatalmas étkező, amely szintén két oldalról is kilátással büszkélkedhet a városra.

Bár való igaz, hogy ez a luxuslakás a jelenleg legdrágábban megvásárolható otthon, összességében mégsem ez a világ legdrágább otthona. A Buckingham-palota mellett a Mumbaiban található Antilia nevű grandiózus épület áll a dobogó tetején.

Forrás: Apartment Therapy Fotó: Youtube