6 jel, hogy olyan emberrel találkoztál, akivel már előző életedben is együtt voltál

2023. február 22.
A szerelemnél nincs titokzatosabb dolog a világon. Fogalmunk sincs, honnan jön, csak feltűnik a semmiből és elsodor minket. De olyan is előfordul, hogy amikor találkozunk valakivel, úgy érezzük, mintha már rég ismernénk. Ennek az is lehet a magyarázata, hogy már az előző életünkben is ismertük egymást. Emiatt érezzük úgy, hogy valami különleges kapocs van közöttünk. Mutatjuk, honnan tudhatjuk, ha olyan emberrel találkoztunk, akit már az előző életünkben is szerettünk.
Amikor azt érezzük, hogy valakit már ismerünk az első találkozáskor, azért lehet, mert már az előző életünkben is kapcsolatban voltunk.
  • Ha hiszünk a lélekvándorlásban, tudjuk, hogy a lélek útja folytatódik a halál után is. 
  • Amikor azt érezzük, hogy valakit már ismerünk az első találkozáskor, azért lehet, mert már az előző életünkben is kapcsolatban voltunk.
  • Az is annak a jele, hogy nem először keresztezik egymást az útjaink, ha az idő megszűnik létezni, mikor együtt vagyunk.

Brian Weiss pszichiáter volt a regressziós hipnózis úttörője. Több ezer embert vitt vissza az előző életeibe munkássága során. „Néha a rokon lelkek találkoznak, együtt maradnak, míg végigviszik a közös feladatukat, megtanulják az életleckét, amit kell, majd továbblépnek – mondta egyszer Weiss. – Ez nem tragédia. Egyedül a tanulás számít.” 

Ha valaki szélviharként söpör végig az életünkön és vesz le a lábunkról, jó esély van rá, hogy ismertük az előző életünkben is. Egyben azt is jelenti, hogy valami nagyon különleges dolog küszöbén állunk. 

Mutatjuk, mik a jelei annak, hogy valakit már az előző életünkben is ismertünk.

1. Rögtön ismerősnek tűnt, amikor találkoztunk

Volt már olyan érzésünk, amikor valakinek a szemébe néztünk, hogy ismerjük? Pedig tudomásunk szerint akkor találkoztunk először. Ez a különös érzés az egyik legbiztosabb jele annak, hogy valakit már az előző életeink valamelyikében is ismertünk és szerettünk.

2. Elemi erejű reakciót vált ki belőlünk

Nem gyakran találkozik az ember olyanokkal, akik különleges leckét tanítanak nekünk az életünk során. Amikor erre ráébredünk, a felismerés elemi erővel törhet ránk. Ha olyan emberrel találkozunk, akit már előző életünkben is ismertünk, olyan erős kíváncsiságot érezhetünk, vágyat, hogy megismerjük minden gondolatát, amit máskor sosem. De megtapasztalhatjuk a szenvedély, a konfliktusok, vágy, harag, öröm vagy stressz ellentmondásos és mindennél erősebb érzéseit is.

3. Azonnal erős kötődés alakul ki köztünk

Ami minden karmikus kapcsolatra egyaránt igaz: már úgy indulnak, hogy erősek. Ha olyan kapcsolatban találjuk magunkat, ami viharos erővel tört ránk, gyorsan haladunk előre. Hamar elköteleződünk egymás mellett, teljes természetességgel. Mintha csak kihagytunk volna néhány hónapot, mielőtt újra találkoztunk és együtt lehetünk.

4. Képtelenek vagyunk távol maradni egymástól

Mindegy, milyen erősen próbáljuk, képtelenek vagyunk elszakadni egymástól, ha olyan emberrel találkozunk, akit már előző életünkben is ismertünk. Ez megnyilvánulhat se veled, se nélküled kapcsolatban is, amikor egy szakítás sem lehet tartós. Az erős érzelmek váláskor erős gyűlöletbe csaphatnak át, mintha mindketten függői lennénk ennek az érzésnek. De olyan szeretetként is megnyilvánulhat, amikor egy pár élete végéig fogja egymás kezét.

5. Megszűnik az idő, amikor együtt vagyunk

Az is annak a jele, hogy nem először keresztezik egymást az útjaink, ha az idő megszűnik létezni, mikor együtt vagyunk

Az is annak a jele, hogy nem először keresztezik egymást az útjaink, ha az idő megszűnik létezni, mikor együtt vagyunk

Mivel a kapcsolat valakivel, akit már az előző életünkben is ismertünk, elképzelhetetlenül mély lehet, gyakran olyan érzés, mintha megszűnne a világ és az idő, mikor együtt vagyunk. Minden más elhalványul mellette. Képtelenek vagyunk bármi másra koncentrálni, csak arra, hogy végre újra együtt vagyunk.

6. Fontos leckét tanít nekünk

Minden előző életbeli kapcsolatban közös, hogy intenzív és gyakran bonyolult tapasztalás. Közös karma kapcsolhatja össze azokat az embereket, akik már korábbi életükben is találkoztak. Ez lehet, ami újra összehoz azzal, akit már előző életünkben is ismertünk. 

Előfordulhat, hogy nem sikerült megoldanunk valamit a múltbeli életeinkben, rendbe kell tennünk valamit a kapcsolatunkban. A karmikus kapcsolat gyakran összezavarhatja az embert, túl sok lehet, sőt, lehet, hogy ebben az életben is összetöri a szívünket.

Forrás: Stylecaster, Fotó: Getty Images