Ezekkel a szokásokkal üldözöd el a pasikat

2023. április 28.
Férfiak meséltek arról, mivel tudja őket a világból – és a párkapcsolatukból – is kiüldözni barátnőjük.
Veszekdés

Összejönni valakivel sokszor az egyszerűbb feladat párkapcsolati szempontból, na de meg is tartani valakit magad mellett, az már keményebb dió. Aggodalomra viszont semmi ok, ugyanis ennek az összefoglalónak a segítségével ellenőrizheted, hogy mennyire lehetsz idegesítő néha a pasid számára. Íme öt dolog, amivel könnyen a férfiak agyára mehet valaki.

1. Gyerekhangon gügyögés

Sokaknak feláll a szőr a hátukon, amikor meghallanak egy felnőtt nőt kényeskedni, gagyogni. Vannak, akik azt hiszik, hogy ilyenkor nagyon cukik, de óriási tévedésben vannak, kínos ilyesmit hallani.

2. Toporzékolós hisztirohamok

Kicsit kapcsolódóan az előző ponthoz, nem a legjobb önérvényesítési mód ajakbiggyesztve, nyafogva, lábunkkal kislányként toppantva, lebiggyesztett szájjal durcáskodni. Hagyjuk meg ezt a módszert a 3 éveseknek és kommunikáljuk felnőttként, ha valamivel gondunk van.

3. „Mi a baj? – Semmi.”

A kettes pont folytatásaként felhívjuk a figyelmet arra, hogy mennyire fárasztó, ha valaki problémáját nekünk kell kitalálni. Ha gondod van valamivel, próbáld meg elmondani a másiknak a látványos mártírkodás helyett.

4. Más csajok folyamatos ekézése

Előfordul, hogy az ember szeretné kihangsúlyozni, hogy ő mennyivel jobb, mint mások, de ebben is van egy határ. Ha folyton kegyetlenül lehordunk másokat, minden kis hibájukat kiemelve, egy idő után azt a képet kelthetjük partnerünkben, hogy elég gonoszak vagyunk. Ki akarna egy ilyen emberrel sok időt együtt tölteni?

5. Állandó férfigyalázás

Vannak pillanatok, amikor az ember egy pasi miatti feldúltságában minden férfira ki van borulva és mindet egy kalap alá veszi. Ugyanakkor érdemes észnél lenni, hiszen ha ez túl gyakran fordul elő, akkor a férfi érezhetően nem kívánt személynek fogja gondolni magát. Ha ki vagy akadva rájuk, inkább a barátnődet hívd fel egy kis dühöngésre!

Forrás: yourtango.com, Fotó: Getty Images