Meglepő dolgot árul el a személyiségedről, hogy kutyát vagy macskát látsz a képen

2023. augusztus 04.
Szeretjük a jó optikai csalódást, még inkább, ha a logótervezésbe is beleépítik az okos designt! Rólad mit árul el a következő kép?
A Disney a kutyáknál és macskáknál is nagy hatással volt a névadásra

 Egy optikai illúziós cégér nagyon hatásos lehet, és többet fejezhet ki ezer szónál. Éppen mint ez a szuper állatkórházlogó! 

Az optikai illúziók elgondolkodtatóak, és gyakran teljesen megzavarják az emberi elmét. Olyan képek, ahol a valóság és a percepció összefonódik, megmutatva valamit, ami valójában nincs, vagy általában rejtve marad az emberi szem előtt. Ilyen ez a kivételesen jól megtervezett cégér is. 

Te kutyás vagy macskás vagy? 

Eltart egy pillanatig, míg megértjük, ez az állatkórház-logó egyszerre ábrázol kutyát és macskát is. Az biztos, hogy a tervezésért díjat érdemel a grafikus, de mit árul el rólunk a kép? 

Te a kutyát vagy a macskát vetted észre előbb a képen? Árulkodó lehet azzal kapcsolatban, hogy a kutyusok vagy a cicák felé húz inkább a szíved! 

Kutya

A kutya a feltétlen szeretet és a hűség képviselője. Stabilitást, szoros köteléket és feltétel nélküli érzelmeket szimbolizál.

Macska

A macskának stresszt csökkentő ereje, kivételesen nyugodt energiája van. Az érzékenység, kecsesség, spiritualitás szimbóluma. 

 

Animal hospital logo that’s both a dog and a cat
by u/stuffmak3r in DesignPorn

Forrás: CreativeBloq