Töltődj egy teljes napot át a World Wellness Weekenden – Ingyenes, exkluzív egészségprogramok W Budapest AWAY® Spában

2023. szeptember 13.
A budapesti társasági élet idén nyáron debütált új központja, a W Budapest nem csak a stílusos vendéglátás, a gasztronómia és a lokális kultúra támogatása kapcsán tartogat számos meglepetést vendégei és látogatói számára. A nemzetközi dizájn-narratívák szerint kialakított hotel egyedülálló, föld alatti oázissal is rendelkezik, a W Budapest AWAY® Spával, melynek különleges terei a szeptember 15-ei hétvégén – a globális szervezésű World Wellness Weekendhez kapcsolódva – saját szervezésű, ingyenesen látogatható, modern egészségprogramoknak adnak otthont, ezzel is hangsúlyozva a wellness jelentőségét.
Ingyenes, exkluzív egészségprogramok W Budapest AWAY® Spa-ban

A W Budapest olyan fontos nevekkel működik együtt a projektben, mint az ásványi anyagokban gazdag termékeket felvonultató, luxus kozmetikai márka, az Omorovicza, vagy – a nemzetközi szupermodell-karrierje mellett – a mindfulness iránti elkötelezettségéről is ismert Axente Vanessa és saját brandje, a napi jóllétünket támogató étrend kiegészítőről elhíresült ESSA World.

A W Budapest AWAY® Spa összesen 4-féle programmal várja az érdeklődőket, szekciónként 15 főt. A résztvevőknek nincs más dolguk, mindössze online ingyenesen regisztrálni, eljönni, és feltöltődni a különleges wellness-sessionökön, majd legvégül átvenni az elegáns partnercégek által felajánlott ajándékokat, például az ESSA World ínycsiklandó proteingolyóit.

A stílusos wellnesshétvége már péntek délutántól indul: 16 órai kezdéssel Hortoványi Sára aromaterapeuta – Drop Tales programja keretében – személyiségük alapján esszenciális olajokat állít össze a résztvevőknek. Emellett a három pihentető nap folyamán Takács Szilvia hangtál-relaxációval, Kaptay Annamária jógaórával várja a frissülni vágyókat, és aki a New Balance Run Club óráján vesz részt futás közben, a budapesti panorámában is gyönyörködhet, ha a futócsapattal tart.

16:00 – 18:00 – Drop Tales with Sára Hortoványi – A scent journey with essential oils / Drop Tales aromaterápia a W Budapest AWAY® Spaban

18:00 – 19:30 – Insider City Run / Városi futás a New Balance Run Clubbal a W Budapesttől indulva

19:00 – 20:00 – Sunset Warrior Flow / Naplemente-jóga Kaptay Annamáriával a Gellért-hegyen

20:00 – 21:00 – Moonlight Sound Bath / Hangtál-meditáció Takács Szilviával a Gellért-hegyen

Regisztráció a következő Facebook-esemény linkjén keresztül.

Ingyenes, exkluzív egészségprogramok W Budapest AWAY® Spa-ban

Szeptemberben debütál a W (RE)TREAT elnevezésű program is: A W Budapest – az exkluzív gondoskodás hétvégéjén túl – valójában folyamatosan napirenden tartja a jóllét és az egészségmegőrzés kérdését: vendégei számára mindehhez lehetőséget és eszköztárat biztosít saját lakosztályukban is. Minden egyes szobában elérhető négyféle wellnessvideó, ugyancsak jóga és hangtál témában, szintén Kaptay Annamária és Takács Szilvia tolmácsolásában. Ehhez jön az egyedülálló, fenntartható anyagból és maradék fából, a Tetovált Asztalos, Vályi Bence műhelyében elkészített fakocka, melyekről a QR-kódot egyszerűen leolvasva el is indulnak a videók és a töltődéssel teli egészségpercek.

Kaptay Annamáriáról: a ‘BODY’ megtestesítője a W-nál. Szerepe mellett jógaoktatóként vállalkozó és tervező is, aki könnyedén ötvözi a mozgást, a divatot és a művészetet. Annamari évek óta szenvedélyesen űzi a BodyART, a DeepWORK és a Power Jóga mozgásformákat. 2020 júniusában bemutatta független ruhamárkáját, a MARI-t – ‘Art from the Heart’ címmel, melyben sportruházatokat, jógaruházatot, valamint limitált kiadású kimonókat, kaftánokat és saját lenyűgöző műalkotásait mutatta be.

Takács Szilvia visszatalált önmagához a jóga és hangterápia által. Hisz a hangterápia átalakító erejében, mely a hanggyógyítás segítségével elérheti a mélyebb, belső tereket. Szilvia foglalkozásai mély belső utazásra vezetnek, a hangtál rezgései elérnek a sejtszintig, kiegyensúlyozzák az energiát és harmóniába hozzák az emberi lényt. Szilvia foglalkozásait ajánljuk az energiaszint helyreállításához, a szomorúság, szorongás, stressz és izomfeszültség enyhítéséhez.

A W Budapest AWAY® Spának köszöhetően az idei őszkezdés – szó szerint – mozgalmasnak ígérkezik: Kaptay Annamária Warrior Flow foglalkozásán, valamint Takács Szilvia hangtál-sessionjein túl a W Budapest eseménysorozatának egyes elemei megtalálhatóak lesznek az AWAY® Spa kínálatában havi rendszerességgel.

A W Budapest AWAY® Sparól

Mint ahogy a hotel további részét, így az AWAY® Spát is egytől egyig Budapest gazdag történelme, kreativitása és sokszínűsége ihlette. A szálloda kialakítása ötvözi a város két oldalát, Budát és Pestet, ezen két rész gazdag örökségét megünnepelve az egymás mellé állításukkal. Ez ihlette az új szálloda „második réteg” („second skin”) dizájn narratíváját, amely a SPA pontjain is izgalmas kölcsönhatást teremt az anyagok között.

Ingyenes, exkluzív egészségprogramok W Budapest AWAY® Spa-ban

A titkok fürdője

A Houdini ihlette illúzió kel életre a W Budapest AWAY SPA-jában, ahol a tükrök és a vízi elemek a végtelen tér és nyugalom érzetét keltik. A rejtett ajtók titkos terekbe vezetnek, ahol a vendégek megpihenhetnek, kiszabadulhatnak a nyüzsgő városból, és élvezhetik a Spa nyújtotta kényeztetést.

Budapest híres termálfürdői által ihletett WET® medence áll a középpontban, hagyományos csempével és aranyhálóval burkolva, különleges környezetben, ötvözve a város hagyományos, történelmi oldalát a W Hotels modernségével.

Az AWAY® Spa lehetőve teszi, hogy tapasztalt kezelőink vezetésével vendégeink regenerálódhassanak, és újra megtalálják belső egyensúlyukat. Kezeléseink a hagyományokból merített, a magyar természet helyi ajándékaival fűszerezett innovatív technikákkal készültek és a következő öt téma köré összpontosulnak: DETOX, MEGÚJULÁS, HELYREÁLLÍTÁS, FRISSESSÉG, QUICK FIX. A FIT® fitnesz központ napi fitnesz- és jóléti órákat kínál, egy modernebbnél modernebb edzőteremmel.

Az AWAY® Spa élvonalbeli dizájnja, élénk színei találkoznak a hagyományokkal, és a felejthetetlen élmény egyedülálló keverékét kínálja az idelátogató vendégeknek.

Kezeléseink ezen a linken fedezhetőek fel.

Ingyenes, exkluzív egészségprogramok W Budapest AWAY® Spa-ban

A W Budapestről

A W Hotels 2023 júliusában jelent meg a magyar piacon a W Budapest megnyitásával. Az UNESCO Világörökség részeként számon tartott Andrássy úton, közvetlenül az Operaház szemközti oldalán, a város legpompásabb bevásárlóutcáján található ez a történelmi palota, amely ismét megnyitotta kapuit, helyi történeket életre hozva a márka merész luxusértelmezésén keresztül. A W Budapest otthona a lenyűgöző Drechsler-palota, amely korábban a Balettintézetnek adott otthont – itt mutatja be a szálloda új vízióját a design terén, eklektikus gasztronómiával és társadalmi szellemmel, amelyet a kozmopolita főváros ihletett. A W Budapest 151 stílusos vendégszobát és lakosztályt kínál, köztük egy Extreme WOW (E-WOW) elnöki lakosztályt. A szálloda étterme, a Nightingale by Beefbar, a Society25 speakeasy bár és a W Lounge a helyi vendégek és az utazók körében is népszerű találkozóhelyként szolgál. A rendezvények számára kiváló célpontként a W Budapest három találkozó- és rendezvényhelyiséget kínál, beleértve egy nagyobb ünnepségekhez szánt Great Roomot. Ezenfelül a hotelben működik egy AwaySpa®, egy FIT® fitneszközpont és egy WET® medence is.