Csak a kivételesen aprólékos emberek látják a kivi gyümölcsöt a kivi madarak között

2023. szeptember 26.
Az embereket szerte a világon régóta vonzzák az optikai illúziók. Ezek az agyat becsapó vizuális trükkök próbára teszik érzékelésünket, és kétségbe vonják a látottakat. A legújabb optikai illúzión, amely meghódította az internetet, a nézőknek négy kivit kell észrevenniük, amelyek a madarak között rejtőznek.
Forrás: Dudás Gergely

Négy kivi bújik meg a madarak között

Ez egy érdekes és szórakoztató rejtvény, amely felkeltette az emberek érdeklődését, beszélgetéseket és vitákat serkentve a képen elrejtett megfoghatatlan gyümölcsökkel kapcsolatban. Első pillantásra az ábra egy egyszerű madárképnek tűnik, de van egy csavar: négy kivi van itt ügyesen elrejtve a kivi madarak között!

A feladat természetesen az, hogy megtaláljuk és azonosítsuk ezeket a gyümölcsöket.

Forrás: Dudás Gergely

Forrás: Dudás Gergely

Az elmebajnokság során a műalkotás legapróbb aspektusaira is intenzíven figyelni kell, így teszi próbára a megfigyelőképességet. Dudás Gergely, ismertebb nevén Dudolf, jól ismert arról, hogy az internet legnehezebb agytornáit készíti. Ezt a kihívást ezúttal eredetileg a Facebookon osztotta meg, ahol több mint 168 ezer követője várja a frissnél frissebb optikai illúziókat. Dudolf ügyesen alkalmazza a hasonló színeket és formákat, hogy még a legügyesebb felhasználóknak is nehéz dolguk legyen.

Neked sikerült? Ha nem, mutatjuk a megoldást!

Forrás: Dudás Gergely

Forrás: Dudás Gergely

Forrás: IndiaTimes/Dudolf