Extrém nehéz feladat: csak a legjobbak találják meg a pulykák közt a kakasokat és az almát

2023. szeptember 20.
Ezen a durván nehéz képrejtvényen szinte lehetetlen kiszúrni a négy darab kakast és az almát a rengeteg pulyka között. Vagy mégsem olyan nehéz ez a feladat? Derítsd ki!
  • Az optikai illúzió egészen elképesztő módon csapja be a szemünket és az agyunkat.
  • A sűrűn rajzolt őszies képen négy kakas és egy alma bújt el a pulykák között.
  • Az őrületbe kergeti az embert, mert iszonyatosan nagy koncentráció kell hozzá, hogy kiszúrjuk a keresett tárgyakat.

Az optikai illúziók lényege, hogy becsapják a szemünket, és ezáltal az agyunkat. Láttunk már olyan képet, ahol a vonalak összeálltak egyetlen képpé. De olyan fejtörők is felbukkantak, melyekben a rejtett képes feladványokat és az optikai illúziókat kombinálták a készítői. Ezúttal egy minden eddiginél nehezebb optikai illúzió teszi próbára az internetezők figyelmét.

Miért fontos az agytorna?

Rengeteg módja van annak, hogy folyamatosan tornáztassuk az agyunkat. Ennek egyes formái lehetnek a különböző fejtörők. Ha úgy szeretnénk ellenőrizni logikai képességeinket, hogy közben jól is érezzük magunkat, tökéletes megoldást jelenthetnek. Sokféle tudáspróba létezik, vannak gyerekeknek szólók, vannak felnőtteknek és idősebbeknek szólók is. Miközben dolgoztatjuk az agyunkat a megoldások kitalálásával, még jól is szórakozunk.

Öveket becsatolni, íme a feladat

Dudás Gergely, azaz Dudolf egy brutálisan nehéz képkeresővel rukkolt elő. Az ősz magával hozza az egyik legfontosabb amerikai ünnepet, a hálaadást, amelynek egyik fénypontja a vacsorára felszolgált pulykasült. Ennek apropóján a feladat a sok pulyka között megtalálni a négy kakast és az egy darab almát.

Mutatjuk a képet!

Négy kakast és egy almát keresünk a pulykák között!

Négy kakast és egy almát keresünk a pulykák között!

Nagyon nehéz a feladat, adjunk időt magunknak!

 

 

 

 

 

 

És íme a megoldás: 

 

Ez aztán nem volt könnyű feladat

Ez aztán nem volt könnyű feladat!

Forrás: dudolfsolutions.blogspot.com