Kivételes nyomozói tehetség kell ahhoz, hogy kiderítsük, ki a leggazdagabb a képen

2023. október 12.
Az intelligenciánkat és megfigyelőképességünket teszi erősen próbára az alábbi nyomozós rejtvény. Te kitalálod 10 másodperc alatt, hogy melyik lány a leggazdagabb?

A legrégebbi rejtvényt feltehetően i. e. 470 körül alkották meg, a görög mitológiában A szfinx rejtélye néven vált ismertté. Később aztán sok más rejtvény is követte, bizonyítva, hogy az elme kihívásaival mindig szeretnek foglalkozni az emberek. És nem igazán hibáztathatjuk őket, mindannyian szeretnénk kihívás elé állítani az agyunkat, és aztán okosnak érezni magunkat.

Melyik nő a leggazdagabb a képen?

A Bright Side rejtvénye biztosan működésbe hozza a detektívagyat! Ezúttal azt kell kitalálnunk, vajon melyik nő lehet gazdag a képen látható három ember közül. Koncentráljunk az apró részletekre, hiszen a nyomozók is ezt teszik! 

Melyik nő lehet gazdag?

Melyik nő lehet gazdag?

Megoldás

Nem sikerült? Semmi gond, gyakoroljunk más, hasonló feladványokkal, hiszen így edzhetjük az agyunkat! Ebben az igazán ínycsiklandó fejtörőben például azt a süteményt kell megtalálnunk, ami más, mint az asztalon lévő többi finomság. Egy egészen különleges fejtörőben azt kell megtalálnunk, vajon melyik képrészlet illik a kérdőjel helyére a rajzon.

Megoldás

Megoldás

Forrás: BrightSide