Egy telefonos applikációval mi is szorgos méhekként tehetünk a bolygóért

2023. október 15.
A beeco, azaz be eco egy olyan alkalmazás, amely játékos kihívásokkal segít minden olyan embernek, akinek szívügye egy fenntartható és zöld jövő, hogy mindennapi tevékenységeiket bolygóbarátabbá tudják tenni. A hamarosan elstartoló alkalmazás nemcsak egy telefonos applikáció, hanem egy közösség is.
Egy telefonos applikációval mi is szorgos méhekként tehetünk a bolygóért

Miért épp egy alkalmazás? …és mi ebben a közösség?

Az emberek 97%-ának van telefonja. Mindegyiken van olyan app, ami segít eligazodni a városban, a pénzügyekben és kapcsolatot tartani az ismerősökkel, de kevés az olyan app, ami a fenntarthatóbb életmódban segítene. Ezért fogtak össze a szoftverfejlesztők, grafikusok, UX dizájnerek, gazdasági- és médiaszakértők, sok-sok lelkes önkéntessel karöltve. A játék központi szerepet tölt be az alkalmazásban, hiszen a gamifikáció már számos tanulással, sportolással és egészséggel kapcsolatos alkalmazás sikerének lett kulcsa.

A fejlesztők és tesztelők napról napra dolgoznak a beeco karakteres avatarjain, zöld kihívásain, ranglistáin és jutalmazó rendszerén. Nem csak a fenntarthatóság kapcsán, de a beeco kaptárában is bízhatunk az igazi csapatszellemben. A hazai környezetvédő közösség már a kezdetektől látta a szorgos méhekben a fantáziát. A beeco újrahasznosítással, közösségi közlekedéssel, csomagolásmentes életmóddal és még számos környezetvédelmi fókuszú kis- és középvállalkozással áll már partnerségben. A beeco oldalán rengeteg további tippet, újdonságot és az alkalmazással kapcsolatos hírt olvashatunk. Legyünk mi is szorgos méhecskék, és tegyünk többet egy élhetőbb bolygóért a beecóval!

Forrás: Beeco, Fotó: Getty Images