Csak a kiemelkedően csavaros észjárásúak jönnek rá, mi nem illik a konyhai képre

2023. október 16.
Sok ember imádja a nyomozós filmeket, sorozatokat – hát még a nyomozós feladványokat, amikor mi magunk lehetünk a nyomozók!

Ha szeretsz kutakodni és kiemelkedően jó vagy a részletek tanulmányozásában, akkor ez a műfaj neked szól! Nyomozz az után, melyik levest mérgezhették meg, melyik orvos lehet a rabló vagy találd ki, hogy a szakácsnő vagy a kertész volt-e a tolvaj. Ebben a fejtörőben azt kell kitalálni, mi a baj ezzel a konyhai életképpel, mi nem illik a képre?

Mi nem illik a képre?

Mi nem illik a képre?

Hogyan deríthetjük ki, hogy mi nem illik a képre? 

Első látásra semmi gond nincs a felső képpel. Azonban ha egy kicsit mélyebben megvizsgáljuk a rajzot, észre kell, hogy vegyünk egy részt, ami nem stimmel, nem illik egy konyhai életképbe. 

Nézzük végig a képet részletről részletre, míg gyanút nem fogunk a kép egy részénél! 

Ez nem egy könnyű feladvány, kifejezetten nehéz rájönni a megoldásra. A legtöbb embernek akár fél percre is szüksége lehet, míg kideríti, mi nem stimmel a képen. Ám ha 10 másodpercen belül sikerül rájönnünk, a rekorderek közé tartozunk mi is!

Nem sikerült megtalálni a fura részletet? Mutatjuk a megoldást! 

A konyhai képen a furcsaság a kép jobb felső sarkánál van, a hűtő és a takarítóeszközös szekrény ugyanis összekeveredett, és seprűk kerültek a hűtőszerkénybe. 

Megoldás

Megoldás

Forrás: G Puzzles