Csak a különleges emberek veszik észre a kakukktojást az emojik között ezen az optikai illúzión

2024. február 16.
Teszteld az agyad határait, és keresd meg a kakukktojást az emojik között ezen az optikai csalódáson! Csak öt másodpercet kapsz.

Csak a legfigyelmesebb emberek veszik észre 5 másodperc alatt a kakukktojást a képen lévő emojik között. Teszteld magad, hogy te is közéjük tartozol-e!

Az optikai csalódások olyan illusztrációk, amiket az alkotók általában a vizuális készségeink tesztelésére készítenek. Ezek a fejtörők képesek megmutatni, hogy az agyunk miként dolgozza fel a összetett vizuális információt, ráadásul kimondottan szórakoztatóan képesek fellendíteni a kreativitást és a szellemi jólétet.

Az optikai illúzión alapuló kihívások rendszeres megoldása javíthatja a kognitív képességeket, ezáltal segítenek megelőzni az időskori szellemi hanyatlást. Kezdjünk is neki! Az alábbi kép nevető hangulatjeleket ábrázol. Az egyik emoji azonban különbözik a többitől. Megtalálod a kakukktojást öt másodperc alatt? Indítsd az órát!

Gondosan nézd végig a képet. A legjobb vizuális képességekkel rendelkező emberek gyorsabban észreveszik a kakukktojást a hangulatjelek között, de akkor se csüggedj, ha neked nem sikerült, ugyanis minél több ilyen fejtörőt oldasz meg, annál ügyesebb leszel.

Ha nem találtad meg a szóban forgó emojit, akik az alábbi képen megmutatjuk:

Forrás: JagranJosh