Lehetetlen 11 másodperc alatt megtalálni Batmant a macskákkal teli képen

2023. július 27.
Egy igazi szuperhős bújt meg a macskák között. Ez az optikai csalódás még a legélesebb szemű emberek számára is fejtörést okoz. Próbáld ki, hátha te megtalálod 11 másodperc alatt!

Az optikai csalódás a vizuális trükkök egy fajtája, ami az érzékelésünket teszi próbára. Emellett viszont szórakoztatóak és jó kis kihívást jelenthetnek, ráadásul az éleslátásunk tesztelésére is használhatjuk őket.

Most nagyon népszerű optikai csalódás a rejtőzködő Batmant ábrázoló fejtörő. Ezen a rejtvényen sok macskát láthatunk, akik között elég diszkréten elbújt Gotham szuperhőse. Annyira jól álcázta magát, hogy alig lehet megtalálni.

Elsőre könnyűnek tűnhet, de itt van benne egy csavar: 11 másodperc alatt kell megtalálnod Batmant. Ha próbára szeretnéd tenni megfigyelőképességedet, és igazi rejtvénymesterré szeretnél válni, akkor most itt a lehetőség. Indítsd el az időzítőt, és kezdj bele a keresésbe. Sok sikert!

A sötét lovag köztünk van: megtalálod Batmant az optikai illúzión?

Tanulmányozd figyelmesen a képet. Ha még mindig nem sikerült megtalálnod, akkor itt van egy tipp: Batman feje különbözik a macskákétól. Megtaláltad? Akkor gratulálunk! Ha megtalálta Batmant, jó szemed van a részletekhez. Ha nem találtad meg, ne add fel. Keresd tovább, és lehet, hogy sikerül.

Íme a megoldás: Batman a kép jobb alsó sarkában bújik meg, a kaktusz mögött.

A sötét lovag köztünk van: megtalálod Batmant az optikai illúzión?

Forrás: Jagran Josh