Rendkívül intelligens vagy, ha megtalálod a kakukktojást az almák között

2024. július 16.
Találd meg a kakukktojást az almák között! Rendkívüli intelligenciaszinttel rendelkezel, ha meg tudod fejteni ezt a különleges fejtörőt.

Kedd van, ami azt jelenti, hogy ismét egy különleges optikai csalódással készültünk az olvasóinknak. Ezúttal az emojik között kell megtalálnod a kakukktojást. Te észreveszed, hogy melyik alma tér el a többitől ezen a különleges fejtörőn?

Csak a legélesebb szemű zsenik tudják hét másodperc alatt megoldani a feladatot. Teszteld a képességeidet, hogy megtudd, te is köztük vagy-e! Az optikai csalódások olyan trükkös képek, amelyek játszanak az érzékeléseddel és tesztelik, mennyire figyelsz oda a részletekre. A kutatók is gyakran használják őket, ugyanis megmutatják, hogy agyunk miként dolgozza fel a vizuális információkat.

Ezek a rejtvények fejlesztik a gondolkodásmódunkat, és kreatívabbá teszik az agyunkat. Ha gyakran oldunk meg ilyen fejtörőket, akkor javíthatjuk a memóriánkat és a problémamegoldó képességünket.

Az alább megosztott képen sok-sok alma emojit látsz egymás mellett. Bár első pillantásra az összes ugyanúgy néz ki, valójában nem így van. Az egyik alma ugyanis különbözik a többitől. Meg tudod találni a kakukktojást hét másodperc alatt? Teszteld a tudásodat!

Indítsd el az órát és gondosan ellenőrizd a képet, mielőtt lejár az idő.

.

.

.

.

Lejárt az idő, gratulálunk, ha megtaláltad a megoldást! Hagyd abba a kutakodást és nézd meg a megoldást.

A kakukktojás az ötödik oszlop közepén található:

Ha tetszett ez a különleges fejtörő, akkor jó hírünk van, ugyanis a Marie Claire oldalán IDE KATTINTVA rengeteg hasonló feladványt találsz még.

Forrás: JagranJosh