Így változik az aurád szex közben: meglepődsz, ha megtudod, milyen hatással van rád

2024. szeptember 12.
Az aura nem más, mint egy energiaburok, ami körülvesz téged és másokat is. Így amikor a pároddal szexelsz, kölcsönhatásba lépnek az auráitok és ennek meglepő következményei lehetnek.
Így változik az aurád szex közben 
  • Az aura egy energiamező, ami körbeöleli a fizikai testedet.
  • Mások auráját anélkül is érezheted, hogy azt látnád.
  • Amy Leigh Mercree holisztikus egészségügyi szakértő mesélt arról, hogyan változik az aura szex közben.

Érezted már valaha, hogy a szobában lévő energia azonnal megváltozik, amikor valaki belépett? Ha igen, akkor bizony érzékelted az illető auráját, vagyis energiamezőjét. Bármikor érezheted, amikor találkozol valakivel az utcán, szót váltasz egy barátoddal vagy éppen randin vagy egy potenciális pasival.

Sokan csak annyit tudnak az auráról, hogy egy nagy színes buborék, ami körbeveszi őket. Ennél természetesen jóval több. „Az aurák biológiailag generált elektromágneses mezők, amik minden élőlényt körbevesznek, és ezek szubatomi részecskékből, úgynevezett fotonokból állnak” – magyarázza Mercree. 

Minden, ami benned történik, az aurádba is átsugárzik, és ez befolyásolja az életedet. Mi több, az aurád folyamatosan változik. Az olyan dolgok, mint az, hogy mit eszel, milyen jól alszol, és a körülötted lévők energiája olyan tényezők, amik szintén hatással vannak az aurádra, sőt: szex közben szó szerint össze is olvadhat a partnered aurájával.

A szex nagymértékben befolyásolja az aurát

Valószínűleg észrevetted, hogy egyesek energizálnak, feldobják a hangulatodat, míg mások környezetében azt érzed: elszívják az életerődet. Ilyenkor az aurák átfedhetik egymást. Alapvetően ez bármikor megtörténhet, amikor kapcsolatba lépsz egy másik élőlénnyel. Minél közelebb vagy az adott személyhez, annál nyitottabb vagy arra, hogy elnyeld az energiáját.

A szex egy energiacsere

Szex közben vagy a legközelebb valaki másnak az aurájához, és ez színtiszta energiacserével jár. Ilyenkor vagy a legfogékonyabb egy másik személy aurájának megtapasztalására. Ez sok esetben nagyszerű lehet, hiszen ilyenkor egy mély kötelék alakulhat ki köztetek, ami elősegíti a másik fél megértését, miközben érezheted azt, amit ő érez. Ha a partnered aurája rezonál vagy jól működik a tiéddel, akkor az csodálatos élmény lesz.

Szex közben szó szerint össze is olvadhat az aurád a partnered aurájával.

Szex közben szó szerint össze is olvadhat az aurád a partnered aurájával

Szex után megváltozhatnak az energiáid

Attól függően, milyen volt a szex, megváltozhat a hangulatod, az energiáid minősége. Jó esetben emelkedett hangulatban lehetsz, tele energiával és pozitív hozzáállással.

De az is megeshet, hogy rossz lesz a kedved, pechesnek érezheted magad, vagy olyan érzésed lehet, mint aki lejött az életről. Az, hogy a szex hogyan befolyásolja az aurádat, attól is függhet, hogy mennyire volt kielégítő és milyen passzban volt a partner, elvégre az energiacsere során nemcsak a pozitív, hanem a negatív energiákat is átveheted.

Így tisztíthatod meg az aurádat

A szakértő szerint nagyjából 48 óra, mire a másik fél energiája távozik az aurádból. Ha nem szeretnéd ezt kivárni, akkor meg is tisztíthatod az aurádat olyan dolgokkal, mint a meditáció, a füstölés vagy az aromaterápia. De auratisztító hatással bír a napozás, a testmozgás, a szaunázás, a zuhanyozás és sófürdő is.

 Forrás: Elite Daily, Fotók: Getty Images