Milyen színű az aurád a csillagjegyed alapján? És miért számít ez?

2023. július 26.
A személyiségünk szempontjából nem elhanyagolható, milyen színű az auránk. A csillagjegyünkből következtethetünk az auránk színére is az asztrológus szerint. Mutatjuk, miért számít ez, és az egyes csillagjegyek vonatkozásában mit jelent.
Milyen színű az aurád a csillagjegyed alapján?
  • Minden élőlénynek van aurája.
  • Az asztrológus elmondta, milyen összefüggés van az egyes csillagjegyek és az aurájuk színe között.
  • A Kosok aurája tűzvörös, míg a Bikáké általában mélyzöld.

Az aura egy energiamező, ami minden élőlényt körbevesz. Összefüggéseket fedezhetünk fel az aura színe és a csillagjegyünk között is. Az asztrológus azt is elárulta, a személyiségünkkel mindez hogyan áll kapcsolatban.

Nem ugyanolyan színű egy ember aurája sem mindig, az érzelmi állapotunk, stressz, az egészségünk hatással van rá. Ám minden csillagjegy auráját egy bizonyos alapszín határozza meg. Az asztrológus elmondta, melyik ez a szín az egyes csillagjegyeknél.

A Kos (március 21. – április 20.) aurájának színe tűzpiros

Nem meglepő, hogy a Kos aurájának színe piros, mint a csillagjegy szülötteiben szunnyadó szenvedély, versenyszellem, szexuális energia és akaraterő. Még akkor is így van, ha éppen meghozzák azt a nehéz döntést, hogy feladjanak, elengedjenek valamit. Erre azért elég ritkán kerül sor.

A Bika (április 21. – május 21.) aurájának színe mély zöld

A Bikákat nagyon szoros kapocs fűzi a természethez. Ez az aurájuk mélyzöld színében is megnyilvánul, ami olyan, akár az erdő. Gyökerei erősen állnak a földben, ahogy a csillagjegy szülöttei is két lábbal a földön járnak a szó minden értelmében. A zöld a pénz és gazdagság szimbóluma is az asztrológiában, ez a két dolog különösen fontos a Bikák számára.

Az Ikrek (május 22. – június 21.) aurájának színe intenzív sárga

A legvidámabb szín határozza meg az Ikrek aurájának árnyalatát, az optimizmus és életszeretet jelképe. Az Ikrek az a csillagjegy, akinek nehéz elengedni a kötelékeket, emiatt gyakran frusztráltak, ám ettől eltekintve derűsen látják a világot.

A Rák (június 22. – július 22.) aurájának színe rózsaszín

Mindent szeretni akarnak a Rákok, ezt az érzést kivetítik mindenkire és mindenre a környezetükben. Még a tegnap vásárolt papucshoz is képesek érzelmileg kötődni. Nem meglepő, hogy az aurájuk lágy rózsaszín árnyalata is ezt az édes, kötődő és szeretetre képes természetüket fejezi ki.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) aurájának színe narancs

Hatalmas energiák lakoznak az Oroszlánokban. Ez az aurájuk színében is megmutatkozik. A narancsszín kifejezi a magabiztosságukat, erejüket, hatalmukat és a dominanciájukat. Ők sosem veszítenek.

A Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) aurájának színe indigókék

Erősen spirituális lények a Szűzek. Ugyanakkor mindig a logikát helyezik az érzelmek elé, pontosan akarják kifejezni magukat, hogy megelőzzék a félreértéseket, nehogy ezzel kellemetlen helyzetbe hozzanak másokat. A királykék vagy indigókék aura tökéletesen kifejezi a csillagjegy komolyságát és érzékenységét, empátiáját mások felé.

A Mérleg (szeptember 23. – október 23.) aurájának színe türkiz

A harmóniára törekszik egész életében a Mérleg. Mindig azt akarja megtalálni, ami másoknak is a legkellemesebb. Azt a tökéletes kombinációt, ami olyan megnyugtató, mint a lágyan simogató tenger a langyos homokon. A csillagjegyek közül a Mérlegeknek van a legszebb aurája, de ha megkérdeznénk őket, szerintük is így van-e, biztosan nem értenének egyet.

A Skorpió (október 24. – november 22.) aurájának színe éjkék

A titokzatos és gyakran borús hangulatú Skorpió aurája már-már feketébe hajló sötétkék, pont mint az éjszaka. Ez kifejezi a csillagjegy szülötteinek intuitív képességeit, érzelmeit, bölcsességét, érzékenységét és azt a ritka ösztönüket, hogy az igazságot a hazugság megannyi rétege között is felfedezik.

A Nyilas (november 23. – december 21.) aurájának színe világos narancs

A legfilozofikusabb csillagjegy a Nyilas, aki ugyanakkor roppant kreatív. Az életet a maga teljességében ki akarja élvezni, minden alkalmat megragadnak. Nem meglepő ezek után, hogy aurájuk is ezt a vidámságot tárja fel.

A Bak (december 22. – január 20.) aurájának színe sötétvörös

Burgundinak is nevezhetjük a Bakok aurájának színét. Nem könnyű kivívni a csillagjegy szülötteinek elismerését. Ambiciózus emberek, akik mindent megtesznek céljaik eléréséért, mindezt csendes elszántsággal, de belül égő vörös szenvedéllyel, ami fűti őket.

A Vízöntő (január 21. – február 19.) aurájának színe világoszöld

A legnyitottabb csillagjegy a Vízöntő, akik minden újdonságot kipróbálnak. Aurájuk világoszöld színe a gyógyulást is szimbolizálja. A csillagjegy szülöttei ugyanis mindent meg akarnak javítani, gyakran helyeznek másokat saját szükségleteik elé.

A Halak (február 20. – március 20.) aurájának színe lila

Nagyon különleges a Halak intuíciós képessége. Képesek mások érzéseit és gondolatait érezni, ám ettől az erőtől gyakran még a csillagjegy szülöttei maguk is megrémülnek. A lila aura megmutatja a varázslatos és álmodozó lényüket, de erős kapcsolatukat a művészetekkel és spiritualitással is.

Forrás: Marie Claire Greek, fotó: Unsplash