„Egy lakóház tetején szexeltem nyilvánosan a férjemmel” – meglepő történetek

2024. szeptember 23.
A nyilvános szex szenvedélye és kockázata nagyon izgató. A szakértő szerint ezért hoz lázba a lebukás veszélye, a gyakorlottak szerint pedig erre érdemes odafigyelni.
Nyilvános szex
  • A nyilvános szex vonzó és izgató lehetőség rengeteg ember számára.
  • A nyilvános szex izgalma éppen abban rejlik, hogy mások rajtakaphatnak bennünket.
  • Gyakorlottak és szakértők szerint néhány dologra érdemes odafigyelnünk, ha kipróbálnánk.

A nyilvános szex gondolata sokakat izgat és valószínűleg mindannyiunknak eszébe jutott már. Egy titokban elcsattant csók egy parkban vagy egy gyors ölelés egy eldugott helyen megmozgatja a fantáziát. De miért jelent ez olyan különleges érzést?

Niki Davis-Fainbloom szexuálpedagógus úgy definiálja a nyilvános szexet, mint bármilyen szexuális tevékenységet, amely publikusan történik, úgy, hogy akár mások is észlelhetik az aktust. „A nyilvánosság és a titokzatosság keveréke sokak számára különösen izgató” – mondja. Sokszor nem is maga a tevékenység adja a vonzerejét, hanem a gondolat, hogy esetleg mások megláthatják. Egy lopott csók, egy gyors mozdulat vagy épp egy játékos érintés egy félreeső sarokban már épp elég ahhoz, hogy a határok feszegetésének élményét adja.

Nyilvános szex akár már egy szenvedélyes csók is, ha mások előtt éljük meg.

Nyilvános szex akár már egy szenvedélyes csók is, ha mások előtt éljük meg

A helyek, ahol ez megengedett

Vannak olyan helyek, amelyek kifejezetten arra specializálódtak, hogy a nyilvános szexnek biztonságosabb kereteket adjanak. Ezekben a fürdőkben, klubokban az emberek titokban élhetik meg vágyaikat. Ugyanakkor megkapják ehhez a kellő támogatást is, például úgy, hogy a helyszín gondoskodik a megfelelő higiéniai feltételekről, biztosít óvszereket és folyamatos takarítást, hogy a résztvevők kényelmesen és biztonságosan élhessék át az élményt.

Jill például férjével rendszeres látogató, állítólag először meglepte a helyzet egy ilyen fürdőben, de aztán hamar ráérzett az ottani hangulatra. „Csak sétáltunk, néztük, ahogy mások is élvezik a pillanatot, és közben mi is egyre jobban belemerültünk a saját élményünkbe. Izgalmas volt látni és közben részt venni benne” – mesélte.

A lebukás izgalma – ahol minden a helyszínen múlik

Nem mindenki látogat ilyen „harmadik helyeket”. Sokak számára a nyilvános szex igazi izgalmát az adja, hogy olyan helyszínen zajlik, ahol illegális. Ez az élmény sokak fantáziájában különleges helyet foglal el, mert a lebukás kockázata felerősíti az izgalmat.

Egyes párok, mint például Anika és partnere, olyan helyeket választanak, ahol valóban fennáll a lebukás veszélye. „Egy lakóház tetején volt az első alkalom, amikor nyilvánosan szeretkeztünk” – mesélte Anika. „Bármelyik szomszéd megláthatott volna minket, és ez csak fokozta az izgatottságunkat.”

A nyilvános szex izgalma mellett fontos észben tartanunk a törvényeket is

A nyilvános szex izgalma mellett fontos észben tartanunk a törvényeket is

Azonban fontos figyelembe venni a törvényeket is. Az Egyesült Államokban például 33 államban megengedett, hogy a nők topless legyenek nyilvános helyen, de bármilyen más meztelenkedés vagy szexuális tevékenység törvénysértő. A büntetés mértéke pedig akár több év börtön is lehet, különösen akkor, ha valaki többszörösen lebukik. Magyarországon pedig a nyilvános szexuális tevékenység vagy meztelenkedés közszeméremsértésnek minősülhet. Emiatt érdemes jól átgondolni a helyszínt és az időpontot – éjszaka, eldugott helyeken, ahol nincs jelen más, sokkal biztonságosabb élmény lehet mindez.

Hogyan maradjunk diszkrétek és biztonságosak?

Egy rutinosabb nő tanácsa, Mimi szerint érdemes diszkrét helyeket választani. „Az első alkalom egy éjszakai séta után történt. Egy temetőn mentünk át, és egyszer csak az egész egy gyors, szenvedélyes pillanatba torkollott. Bár senki nem látott meg minket, a helyszín és a titokzatosság különleges hangulatot adott.”

A lényeg, hogy ha valaki nyilvános helyen szeretne átélni ilyen élményt, figyeljen másokra, és olyan helyszínt válasszon, ahol nem zavar senkit. A legtöbb esetben elég, ha a lebukás veszélyét is minimalizálják, hogy az élmény inkább izgalmas, mint problémás legyen.

Forrás: Allure, Fotók: GettyImages

Cikkajánló hozzáadásaTörlésSzerkesztés