A férfiak szerint ezek a legszexibb női hobbik

2024. október 09.
A férfiak imádják azokat nőket, akik egyedül is tudnak időt tölteni, pláne, ha ilyenkor a kedvenc tevékenységüknek hódolnak. Ezek a legszexibb hobbik a férfiak szerint.
legszexibb női hobbik

Nincs vonzóbb egy nőnél, aki tudja, mit csinál. A szerelem sokkal több, mint egy érzés: nemcsak a párunkat szerethetjük, hanem a hobbinkat is űzhetjük igazi szenvedéllyel. Ahhoz, hogy önmagad legjobb verziója lehess a partnered (vagy a potenciális partnered) számára, meg kell ismerned önmagad. Ez pedig azt jelenti, hogy olyan hobbijaid és érdeklődési köreid vannak, amiket imádsz egyedül végezni, de akár szívesen meg is osztod őket a pároddal. A YourTango magazin férfiakat és nőket ekérdezett arról, hogy szerintük melyek a legvonzóbb hobbik.

Íme a férfiak által a legvonzóbbnak tartott hobbik:

1. Hastánc

“Vagy tényleg bármilyen tánc. A boogie szeretete azt jelenti, hogy komfortosan tudod használni a testedet, hogy jól érezd magad, és mi lehetne ennél szexisebb?”

2. Golfozás

“Különleges és azt jelenti, hogy a fiúkkal lóghatsz, és valljuk be, aranyosabb lesz golfruhában, mint bármelyik haverja.”

A férfiak szerint ezek a legszexibb női hobbik

A golfozás is szexinek számít

3. Kötögetés

“Elég pihentetőnek tűnik, és ki ne szeretne egy saját készítésű sálat?”

4. Hullahopp 

“Amellett, hogy megmutatod milyen fiatalos vagy, még a csípőd is csodaszép lesz. Ha valami extrábbra vágysz, (és némi endorfin-növelő veszélyre), válts tüzes karikára.”

5. Sörgyári látogatás

“A borkóstolás mesés ürügy egy délután eltöltésére. De ha egy nő hajlandó elmenni a sörfőzdébe, az valami különleges. Ezzel azt üzened, hogy tudsz együtt lógni a srácokkal.”

6. Daydrinking a barátokkal

“Az a lány, aki alkalmanként szívesen megiszik valamit a barátaival, laza és szórakoztató – két olyan tulajdonság, amely mindenkit exponenciálisan vonzóbbá tesz.”

7. Stand-up comedy

“Vicces és okos, és nem rendül meg, ha a többiek nem mindig szeretki. Az önbizalom és a gyors ész annyira vonzó, még akkor is, ha nem is vicces.”

8. Nyelvtanulás

“Nincs szexebb annál, mint ha angolul, franciául és olaszul flörtölhetsz egy sráccal. Lehet, hogy fogalma sincs, mit mondasz, de hihetetlenül hangzik.”

9. Techguru

“Nincs Y-kromoszómád, de tudsz kódolni és a blogod HTML5-ön fut? Ez rendkívül lenyűgöző, különösen a geek férfiak számára. Bónuszpont, ha a lány még gamer is.”

Forrás: Your Tango, Fotó: Getty Images