Tényleg elég kellemetlen – Ez a menyasszony azért fújta le az esküvőt, amit a vőlegény mondott a lányának

2024. október 14.
Egészen rémisztő oldalát mutatta meg a vőlegény azzal a néhány szóval az esküvő előtti utolsó pillanatokban. Még szerencse, hogy a menyasszonynak volt mersze még ekkor is lemondani az egész házasságkötést.
Esküvő vallomás igaz történet
  • A menyasszony a Redditen osztotta meg történetét, hogy mások is okuljanak belőle.
  • A nő 16 éves lányának mondott olyat a vőlegény, ami intő jel volt a menyasszonynak.
  • Nem sok mindenkinek lett volna mersze az utolsó percben lefújni az esküvőt!

Egy menyasszony küldte el történetét, melyben elmondta, hogy azért fújta le az utolsó percben az esküvőjét, ahogy vőlegénye az előző kapcsolatából született 16 éves lányával bánt. A nő szerette volna, ha mások is erőt és bátorságot merítenek az ő helyzetéből, és akár az utolsó pillanatban is mernek nemet mondani.

Az esküvő szervezése

A tinilány, aki a menyasszony előző kapcsolatából született, nagyon lelkes volt anyja közelgő esküvőjével kapcsolatban. Mivel imádott origamizni, az esküvői dekoráció készítésében is részt vett, de az esküvői vacsora terítékét is segített elkészíteni. Az anyja természetesen örült neki és hagyta, hogy lánya hadd használja kreativitását a szervezésben.

Egy nap, amikor az esküvőről beszéltek, a menyasszony lánya megjegyezte, mennyire örül neki, hogy ő is dekorálhat. Viszont a vőlegény nem értett ezzel egyet, azt mondta a lány anyjának – a menyasszonyának –, hogy elég gyerekes és amatőr az egész. 

Ebből a megjegyzésből hatalmas vita kerekedett, ám a menyasszony ekkor még úgy döntött, félreteszi a saját haragját. A vőlegény viszont eltökélt volt abban, hogy a lány nem vehet részt a dekorálásban.

Az esküvői origami dekoráció miatt robbant ki a veszekedés a menyasszony és a vőlegény között

Az esküvői origami dekoráció miatt robbant ki a veszekedés a menyasszony és a vőlegény között

A vőlegény aljas manipulációja

Egy nap a menyasszony hazaérve azt látta, hogy a lánya zokog. „Azt ismételgette, hogy bocsánatot kér, amiért az ötleteivel tönkretette az egész esküvőmet, és hogy kifizeti majd a papírt” – mondta a nő. 

Amikor megkérdezte lányát, mire gondol, a tini azt válaszolta, hogy a vőlegény azt mondta neki, az egész origamizással meg ötleteléssel a dekorációról tönkretette a házasságkötést, és az anyja is ezen a véleményen van.

Esküvő lefújva

Ez az eset volt az utolsó csepp a pohárban. A menyasszony eldöntötte, hogy nem lesz esküvő, hiába volt már csak néhány nap a nagy napig. „Megmondtam neki, hogy nincs joga megszégyeníteni a lányomat és ócsárolni a csodálatos munkáját. Szakítottam vele” – folytatta történetét az asszony. 

Ekkor vált az is világossá, hogy nem ez volt az első alkalom, amikor a vőlegény csúnyán bánt a lányával. „A lányom elmesélte, hogy amikor nem volt otthon, a férfi többször is mondta neki, mennyire csúnya, amit alkot, és én is egyetértenék ezzel, ha nem az anyja volnék.”

A nő biztos benne, hogy jól döntött, amikor kiadta a férfi útját. A hazugságok és manipuláció úgysem maradhatott volna rejtve, ezzel aláásta a bizalmat és az egész kapcsolatot.

Forrás: Marie Claire Greece, fotó: Getty Images, Unsplash