Titkos vacsorán vettünk részt a Hold utcai piacon

2018. március 11.
Hamarosan megnyitja kapuit a Société ház, ahol a divat mellett a gasztronómia is szerepet kap. Hogy mire számíthatunk a ház gasztro-oldaláról, Krasznai Norbert séf és csapata egy hatfogásos degusztációs menüvel prezentálta a Hold utcai piac Société démo konyháján.

#Artontheplate koncepciójuk alapján tányérunkon valóban műalkotásokat tálaltak elénk, ezeket pedig a hazai és közép-európai borok kiemelt tételeivel kísérhettük.

A menüben kóstolhattunk többek között borotvakagylót, harmincnégy órán át érlelt erdei gombakrémet, fűszeres feketegyökért és tonkababbal töltött étcsokoládét is. Mindezt pedig a szemünk láttára készítették el, így amellett, hogy elsőként tesztelhettük a Société gasztrorepertoárját, kulisszatitkokat is megtudhattunk a hozzávalók történetéről.

Míg a Hold utcai piacon maradnak a két és háromfogásos ebédmenük, a hamarosan nyíló Société ház éttermében a fine dining vonalat képviselik majd.

Most pedig jöjjön egy kis vizuális ízelítő a titkos vacsoráról:

11 fotó megtekintése

További képekért kattints a galériára!

Fotók: Bodnár Zsófi