Zöldséglasagne gyártó gép mentheti meg a diétánkat

2018. július 14.
Ismerjük meg a zöldségfanok és a diétázók legnagyobb barátját, amivel még akár egy isteni rakott "tésztát" is el tudnánk képzelni... A gardenista.hu újságírójának örvendezése következik a konyhai újdonság kapcsán.

Vannak háztartási gépek, amikre a magamfajta egyszeri háziasszony gyanakodva néz. Olyasmik, amik biztosan megkönnyítik az életünket, de az idő nagy részében inkább csak a helyet foglalják, mint a lágytojás főző és a palacsintasütő gép. De itt van ez a zöldségszeletelő, ami annak, aki az idő nagy részében zöldségen él, elég nagy menőség lehet.

Kép: downshiftology.com

A KitchenAid-re szokás mondani, hogy a konyhai robotgépek Ferrarija, ami elég találó, mert hát tök menő egy Ferrari, meg ugye ott az életérzés faktor, egy negyedannyiba kerülő autó is elvisz A-ból B-be. A KitchenAid alap robotgép a maga árával nem a magyar konyhák klasszikus szereplője, de most láttam először olyan kiegészítőt, amitől egy kicsit jobban szeretném magamnak.

A bármit hosszában végtelen széles csíkká szeletelő gépnek köszönhetően ugyanis új távlatok nyílnak. A zöldség és gyümölcs szalagok felhasználása nagyon izgalmas, feldobhatjuk vele a megszokott menüket, új recepteket próbálhatunk ki, desszertek, rakott ételek, tekercsek készülhetnek belőle, tészta, kenyér, tortilla lap helyettesítője lehet, ami a szénhidrát kerülőinek különösen ideális.

És hát még sosem láttuk ilyen formában édeskrumplit, már ezért megérte.

Még több zöldséges tippért és őrült konyha gépekért keressétek a gardenista.hu-t!