Idén is lesz Vegetáriánus Fesztivál

2018. augusztus 19. |

Már húsmentesen élsz, és néhány új receptre vágysz? Akkor 2018. szeptember 8-9-én a 22. VEGETÁRIÁNUS FESZTIVÁLon a helyed a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban!

Hitted volna, hogy létezik vegán triatlonista? Érdekel, hogy mik a legújabb orvosi ismeretek a növényi alapú táplálkozásról? Fontolgatod, hogy átállsz a vegán életmódra, de nem tudod, hogy kezdj bele? Szeretnéd megelőzni a cukorbetegséget, vagy kigyógyulni belőle és kíváncsi vagy, mit tehetsz magadért? Szeptember 8-9-én rendezik meg a 22. VEGETÁRIÁNUS FESZTIVÁLt a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban.

A rendezvény táplálkozási szakemberek előadásait, vegetáriánus ételkóstolókat, öko- és bio szemléletű termék-bemutatókat kínál – nem csak vegetáriánusoknak! A rendezvényen szó lesz a vegán életmódról, a sport és vegán étkezés összefüggéseiről,  a gyermekek egészséges táplásáról és a gluténmentes étrendről is. A két nap alatt lehetőség van természetgyógyászokkal folytatott konzultációra, lesz „főzőszoba”, ahol a fesztivál teljes ideje alatt ínycsiklandozó ételek elkészítését tanulhatják meg a látogatók, de lesz csoportos jóga, relaxációs foglalkozások, zenei és tánc-programok is. Amíg a szülők főznek, meditálnak vagy előadást hallgatnak, a kicsik a játszószobában tölthetik majd az időt. A Fesztivál célja, hogy eloszlassa a vegetáriánus étkezéssel kapcsolatos tévhiteket, illetve, hogy rávilágítson arra, hogyan élhetünk egészségesen sok zöldség és gyümölcs fogyasztásával.

A rendezvényre a belépés ingyenes! 

Szólj hozzá te is!

Még több Gasztró

Bőrszépítő barackos smoothie barack

Bőrszépítő barackos smoothie

Távol a sütőtől: antipasto tálak isteni magyar borral antipasti

Távol a sütőtől: antipasto tálak isteni magyar borral